• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

hejka!!

A właśnie dziewczyny .. kupowałyście sobie poduszki do karmienia???
Niestety u mnie miejsca na fotel też brak, więc moze tak jak mandarynka mówi, chociaż poduszkę sobie kupię:confused::sorry2:

Ale ciekawa właśnei jestem czy taka podusia się sprawdza i czy się jej używa?? :confused::confused:

reklama
ja nie kupowalam nic takiego
ale mam taka poduche "jamnika" z ktora bardzo lubie spac i na niej mam tez zamiar karmic maleńką../.
jest długa i na pewno mi pomoze ;-)

Ja kupiłam taką poduszkę i już jestem z niej zadowolona ;) Bardzo fajna i użyteczna jest nawet teraz ;) Bardzo lubię leżeć z komputerkiem w łóżku. Do tej pory zawsze kładłam go sobie albo opierałam o brzuch i tak było mi najwygodniej, ale jak brzuchol urósł to pojawił się problem... A tak zakładam sobie taką poduchę na bioderka i komputer kładę na podusi i mogę tak cały czas ;) Później też się przyda jak mały zacznie siadać jeszcze nie pewnie to na pewno troszkę mu pomoże w utrzymaniu pozycji ;)

Dostałam dziś wózeczek i kilka dni temu fotelik więc mamy już komplet :) A tak wyglądają moje ostatnie zakupy, dokładnie w takich kolorkach :)

Załączniki

• wozek.jpg
    wozek.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 69
  • fotelik.jpg
    fotelik.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 98
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć