• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
My też się zastanawiliśmy nad jakimś leżaczkiem bujaczkiem, ale większość jest do 9kg. A ta huśtawka 3w1 jest do 9kg a leżaczek do 18kg. Więc trochę posłuży.

Mam taką samą :tak::-). Te paluszkowe misiaczki o wiele lepiej wyglądają na żywo. Na zdjęciach jakoś tak "plastikowo".

AsiekZ bardzo fajna ta huśtawka.:tak: Ja jakoś jednak zdecydowałam się tylko na sam lezaczek bujaczek.
sylvii ja tez już rozgladam się za matą edukacyjną. Ale chciałam taka z miękim pałągiem na zabawki. Tylko kupie pewnie dopiero po porodzie. Bo coś czuje ze moze mój maluszek dostać coś takiego w prezencie urodzinkowym :-)

reklama
Ja lubiłam najbardziej na leżąco karmić (bo można się zdrzemnąć:-p).
A ogólnie dało się zawsze i wszędzie tak naprawdę.

Zgadzam się, ja w domu karmiłam tylko na leżąco. Tak było mi najwygodniej.

Gosiaczek, a może zamiast fotela wystarczyłaby taka poduszka do karmienia?

Ada1989 mi się też to łóżeczko podobało jak byłam w pierwszej ciąży, ale ono jest długie i zjmowałoby za dużo miejsca w pokoju.

AsiekZ moja bratowa kupiła niedawno taką samą (mały ma teraz 3 miesiące). Są z niej bardzo zadowoleni - często z niej korzystają.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry