• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

No właśnie chodzi mi o taki fotel do karmienia piersią a później butelką, dla mnie albo innej osoby karmiącej, bo później to tak jak Aniolek pisze dla Juniorka osobne krzesełko ze stolikiem albo wysokie krzesełko z blatem.

Nie wiem czy nie wymyślam za bardzo ale jakoś tak wydaje mi się że taki fotel w sypialni koło kącika Juniora zdałby egzamin bo na łóżku to raczej tylko na leżąco a w salonie to chyba nie mam mebli odpowiednich do karmienia, niskie oparcia mam od kanapy, krzesła przy stole też jakoś mi nie pasują żeby z dzidzią na rękach siedzieć, hokery też odpadają, kurcze, chyba naprawdę brakuje mi fotela.

reklama
Ja lubiłam najbardziej na leżąco karmić (bo można się zdrzemnąć:-p).
A ogólnie dało się zawsze i wszędzie tak naprawdę.Ale jak masz miejsce to spoko,zawsze możesz potem sprzedać.

ja mam wstawiony do pokoiku taki zwykły fotel z wysokim oparciem i podnóżkiem z Ikei wstawiony:rofl2: drugi od kompletu stoi w salonie. zawsze jak robimy imprezkę to przenosimy ten fotel:-D
Ja Marlenke zawsze karmiłam na siedząco czy butla czy cycem ( inaczej nie umiałam)
Na początku na fotel położę sobie jeszcze koło ratunkowe aby było wygodnie i poduszki jakieś po bokach:szok: poprzednio tak robiłam i było ok
A zawsze do karmienia Marlenka i ja potrzebowałam spokój czy w dzień czy w nocy:rofl2:

'

Dzięki Wam, to chyba jutro czeka mnie przejażdżka po sklepach meblowych i może Ikea i zobaczę sobie. Jak moje dziewczynki były małe to pamiętam że właśnie w fotelu karmiłam najczęściej, ale to było dawno i już nie mamy tych foteli.

mi maz wlasnie zrobil male przemeblowanie i wygospodarowal tez miejsce na fotel kolo łuzeczka, ja o tym niepomyslalam a on pomyslal, tylko fotel musimy kupic ale to w marcu na wyplate

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry