• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
auliya - śliczne zakupki:happy: karuzela super! niestety mam po synku, w prezencie od teściowej taką najtańszą babyono dość paskudną i mam wyrzuty kupować nową - stara ma kolorki ok i jest plastikowa więc bardzo praktyczna - a rzęzi jak zarzynane zwierzę:baffled:

co do książeczek - polecam na początek taką do kąpieli - jest duuuużo lżejsza, łatwa do trzymania, przy czym nadaje się nie tylko do kąpieli w wanience, ale przede wszystkich do kąpieli ślinowych w paszczy malucha:-D

A ja mam pytanko w innej sprawie, jak myślicie czy warto kupować fotel do karmienia?? Chciałabym postawić gdzieś koło łóżeczka Juniorka, miejsce mam, tylko czy to się przyda?? Marzy mi się taki z wysokim oparciem i podłokietnikami żeby wygodnie było i mi i Juniorowi. No i chyba musiałby mieć zdejmowaną tapicerkę.

gosiaczku ja dla J kupowalam bujaczek z regolowanym oparciem i doczepianym stoliczkiem i stawianymi nozkami bardzo przydatny mala do tej pory w nim je rysoje i oglada bajki i teraz tez bedziemy taki kupowac, ten co mam dla J i ten co sobie teraz upatrzylam sa ze zdejmowana tapicerka, sa bardzo fajne i wygodne.

Koga,no nie gadaj,te pałąki dadzą się połamać:tak:Pozytywkę jak w drugą stronę ponakręcasz to w końcu sprężynę szlag trafi.Chyba:sorry2:
Ja nie cierpiałam tej karuzeli,więc dosyć szybko dziecko dostało do rozpracowania,niektóre części nie przeżyły:-D
Gosiaczku,a ja zrozumiałam,że fotel do karmienia piersią?Ja nie miałam.Jak już to wybierz taki,żeby potem też się przydał:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry