• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

wygodny fotel to fajna rzecz!!! jak masz kaskę gosiaczku to kupuj:happy:
też by mi się przydał:happy: - ja na leżąco nie chciałam karmić bo za za nic w świecie nie chciałam by Maks przyzwyczaił się do spania w naszym łóżku, a przy karmieniu oczy same sie zamykają, poza tym Maks też nie lubił na leżąco bo mu sie pokarm cofał

reklama
zazdroszczę takiego bujanego fotela, super sprawa, i nie tylko do karmienia, ale niestety u mnie miejsca jak na razie brak :-(

Ja dziś byłam za wózkiem, no ale niestety zakupy bezowocne :-( głównie dlatego, że nigdzie nie mogę wypatrzeć mojego wózka, a mam upatrzony mikado ox-ford, albo nowszą wersję mikado boston, z tym że nigdzie w Krakowie go nie ma, więc chyba pozostanie nam zamówić na allegro, albo w jakimś internetowym sklepie.
Bardzo mi się podoba jeszcze ten titi triton, ale jak na nasze polskie chodniki kółeczka wydają mi się małe, no i też go nigdzie na żywo nie widziałam.

nadii w sumie to moja tesciowa znalazla i od razu mnie sie spodobalo:)
bardzo funkcjonalne i taniej mnie wyjdzie niz bym w anglii kupila:-)
Mi się też podobało to łóżeczko ale były rozbieżne opinie co do możliwości mocowania dna na różnych poziomach i poszłam na łatwiznę zamawiając standardowe łóżeczko bez komody...

Natomiast jeśli chodzi o fotel to nie chciałam wydawać kasy bo na porządny budżetu na razie nie mamy a byle czego nie warto kupować ale mąż się uparł, że fotela z salonu mi nie da bo mu kompozycję popsuję - a jest super wygodny (już się przymierzałam) ma z obu stron duże poduchy, wyższe oparcie no i puf pod nóżki do niego jest... ech Ci faceci jak znam życie będę karmiła w dużym pokoju tylko jak goście przyjdą to się w końcu przekona. No i ja na upartego mogę w sypialni bo łóżko mamy z wysokim zagłówkiem i przy zmajstrowaniu czegoś z kołdry i poduch na boki to też będzie wygodnie.

Mi się też podobało to łóżeczko ale były rozbieżne opinie co do możliwości mocowania dna na różnych poziomach i poszłam na łatwiznę zamawiając standardowe łóżeczko bez komody...

To prawda, jak ja zamawiałam to byłam pewna, że można na 3 poziomach mocować - tak znalazłam w opisie, a okazalo się że tylko na 2... I na każdej stronie sklepu było inaczej u jednych, że 2, a u innych, że 3...

To prawda, jak ja zamawiałam to byłam pewna, że można na 3 poziomach mocować - tak znalazłam w opisie, a okazalo się że tylko na 2... I na każdej stronie sklepu było inaczej u jednych, że 2, a u innych, że 3...
no wlasnie tam w opisie jest na dole strony napisane ze 3 poziomy a wyzej jest 2 poziomy:dry: na pewno 3 poziomy sa lepsze ale wydaje mi sie ze 2 tez ne jest zle:blink: duzym plusem jest ta komoda razem z przewijakiem gdyz nie mamy za duzo mebli w pokoju, wiec komodka sie przyda:-)

auliya świetne zakupy
ada1989 bardzo fajne łóżeczko
gosiaczku jak bym miała miejsce to tez bym chiciała mieć przy łóżeczku małego fotel na którym można się rozsiąść i karmić. Jak mały podrośnie to bedziesz sobie na nim siadać i czytać mu bajki. A jak nie to w ostatecznosci każdy fotel moze posłużyc jak wieszak i składowisko ubrań :-D:-D
https://www.babyboom.pl/forum/members/ada1989-42007.html

Ostatnia edycja:
gosiaczku ja tez marze o takim super wygodnym fotelu, ale niestety nie mam miejsca zeby go wstawic:wściekła/y::-(
a co do lozeczka tez mam oddzielnie z komoda na ubranka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry