Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bedziemy karmic Juniora na sofie i tyle:-) Przecwiczylam niedawno na innym niemowlaku, co prawda nie na moim cycu, tylko na butelce, ale jest to calkiem wygodne:-)Toż były różne fotele... takie ruchome też... natomiast z tego wstaje mi się dobrze nawet teraz. Z tych ruchomych było nie bardzo...Fajne.Mam dziwne wrażenie,że wszyscy mają te same wózki
Fotel fajny.Siostra ma taki.Niestety nie wiem jak z tego wstać (zakładając,że usiądziesz) kilka tyg. po porodzie,i w ogóle z niemowlakiem na ręku![]()

- naprawdę boska - chyba sobie po porodzie poskaczę
Hehehe sokole oko i sluch:-) 6 lat pracy z dziecmi:-):-) a tak poza tym - moje ulubione gierki ostatnio to takie w wyszukiwanie elementow na obrazku:-) durne bo durne, ale niezle na spostrzegawczosc:-) a lampki ciezkie faktycznie, pozniej kupi sie jakiegos ksiezyca na sciane, jak juz bedziemy miec sciane dla Juniora:-)jak ta skunkanka dostrzegła napis na "krwawym pudełeczku", pozostanie dla mnie zagadką
obejrzałam sobie na allegro solne lampki :-) fajnetylko ciężkie cholery ;-)
O właśnie,bo ja myślę nad kupnem trampoliny (na razie moje łóżko do tego służy).To napisz koniecznie wrażenia.Taka okragła,co na allegro są?
a we wtorek Maks ją dostanie