tytuł płyty "kołysanki prenatalne" generalnie bicie serca z muzyką i takie klimaty...a jakie to sa prenatalne?
reklama
Spaczyna
Karolka mama Lolka Igorka
odkryłam właśnie potęgę leżaczka fischer price, który dostaliśmy od znajomych, normalnie wszystko zrobiłam a dziecię dalej zachwycone leży i się cieszy samo do siebie, najlepsze są wibracje, uspakajają jak nic, przynajmniej mojego Karola, szczerze polecam
Ty kurde, moze sprobujemy wibry, tego jeszcze nie przerabialismy:-):-) Mlody poki co dziwi glownie na sciane, bo mamy czerwona:-) ksywa dziwisz sie do niego przykleila, bo dziwi z wielkimi otwartymi galami:-):-)
Spaczyna
Ty kurde, moze sprobujemy wibry, tego jeszcze nie przerabialismy:-):-) Mlody poki co dziwi glownie na sciane, bo mamy czerwona:-) ksywa dziwisz sie do niego przykleila, bo dziwi z wielkimi otwartymi galami:-):-)
dziwisz się:-) spoko:-), a wibra extra, polecam
nad leżaczkiem sama się zastanawiam bo fajnie było by mieć malucha gdzieś poza łóżeczkiem jak się sobą zajmuje...
a z zakupów przybył nam aspirator bo już nie dawałam rady wyjmować inaczej gile mojej kruszynki... nie powiem żeby zachwycił Maksa ale za to świetnie gile wyciągnął
a z zakupów przybył nam aspirator bo już nie dawałam rady wyjmować inaczej gile mojej kruszynki... nie powiem żeby zachwycił Maksa ale za to świetnie gile wyciągnął

ja zakupiłam taki leżaczek
FISHER PRICE LEŻACZEK BUJACZEK WIBRACJE 2w1 0-18K (604726442) - Aukcje internetowe Allegro
Sprawdza się super i rzeczywiście wibra jest wypasiona
Zuzia lubi w nim leżeć bo ma oko na wszystko. Na razie zabawki nie są przyczepione bo Marlenka zapewnia jej bujanie i inne atrakcje
FISHER PRICE LEŻACZEK BUJACZEK WIBRACJE 2w1 0-18K (604726442) - Aukcje internetowe Allegro
Sprawdza się super i rzeczywiście wibra jest wypasiona
Zuzia lubi w nim leżeć bo ma oko na wszystko. Na razie zabawki nie są przyczepione bo Marlenka zapewnia jej bujanie i inne atrakcje

reklama
Spaczyna
Caro, właśnie o takim pisałam wcześniej, jest super.