• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

My nie mamy katarka ponieważ nie mamy odkurzacza ;) Młody i tak boi się wszystkiego co buczy - traktor, odkurzacz, pralka.. ;)

Wózki mam 2 - jeden 3w1, z którego jestem średnio zadowolona (bardzo lekki ale koła niezbyt nadające się na spacery po lesie), a drugi parasolkę kupioną w ciemno - który uwielbiam i nie zamieniłabym na żaden inny!

reklama
gosiane - my mamy navington cadet, ma bardzo dużą gondolę i jest lekki - z gondolą waży ok. 12 kg, ze spacerówką jeszcze mniej. Na adapterach montujesz fotelik maxicosi. Teraz chyba zdecydowałabym się na x-ladera xa (chciałam go od początku ale był droższy).

Ja mam taki : X-lander XQ Australia + Gondola + Śpiworek (4266519035) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i jestem baaaardzo z niego zadowolona. Nie zamieniłabym na żaden inny. Oczywiście mam starszy typ wiec dokładnie mam taki: 1941 г. - НАРОДНОЕ ОПОЛЧЕНИЕ . (388000356) - Archiwum Allegro
Spaerówkę (parasolkę) mam taką: SPACERÓWKA ESPIRO METRO NIEBIESKI STAN B. DOBRY (4300902605) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i tez super! Ja mam takie dziwactwo, że nie trawię spacerówek, które mają z przodu podwójne kółka. Taki dziwak ze mnie :))))

x lander xq, xa i x-move to chyba bardzo podobne wózki. tak czy inaczej - siostra używała jakiegoś x-landera baaaaardzo długo i była bardzo zadowolona (poza tym, że uszkodziło się 1 koło ale serwis gwarancyjny w moment wymienił uszkodzony element).

My się wozimy z naszym Potworem tak ;):
IMAG0572.jpg

Załączniki

• IMAG0572.jpg
    IMAG0572.jpg
    40,7 KB · Wyświetleń: 89
reklama
AZA777 - kółek niestety nie przeskoczę ;) A cena.. Ty wysłałaś za 1139, ten mój kosztował z przesyłką około 800 zł :)

stroller-supa-cuddle-monster.jpg
wielki plus - na tym zdjęciu (mniejszym) ma maksymalnie rozłożoną budę gdy siedzisko jest rozłożone na płasko. to wyobraźcie sobie jak to wygląda gdy dziecko siedzi (a na dworze wieje, leje a my musimy gdzieś wyjść). :) Dla mnie to było bardzo ważne, bo jak oglądałam parasolki w sklepie, to wszystkie miały taką budę, że nawet główki dziecka nie zakrywały..

Tako laret - słyszała dużo pozytywnych opini :)

Załączniki

• stroller-supa-cuddle-monster.jpg
    stroller-supa-cuddle-monster.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 80

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry