• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Nie wiem mamy dwa materace to spadek po rodzicach tzn oni kupili i się odwidzialo im i my zgarnelismy ale jest ogromne i cudowne mniejszego bym nie mogła mieć :)

Agulqa ty chyba pisałaś jakiś czas temu o wózku Camarelo Sevilla.
Byliśmy dzisiaj w sklepie też oglądaliśmy.
I się zakochałam. Chyba kupimy za jakiś czas.
Chociaż plan wstępny był taki że bierzemy gondolkę od mojej sister a potem ewentualnie kupimy spacerówkę.
Ale potem myśleliśmy i w końcu to nasze pierwsze maleństwo i należy jej się nowy wózek, prawda? :-)

jezyk, ja też stosowałam krem na rozstępy (z apteki) i co? w ostatnim miesiącu tak mi się dzidziol wypchał na jeden bok, że z lewej strony brzucha same rozstępy. ale teraz też będę się smarować, tak dla świętego spokoju :-)

Żelka, dzięki za info. jeśli faktycznie siemię lepsze niż sztuczne tabsy, to szkoda nie skorzystać.

ja mam łóżko 140x200 - ZA MAŁE jak na dwie dorosłe osoby i 2,5 letniego pasażera na gapę ;)

reklama
Yggam nas tez namawiali na uzywke, ale mam tak jak Ty. Pierwsze malenstwo to co nie zaszaleje?;-) a cena tez ujdzie, wozek sie wydaje byc solidny itp, jezdzilam nim po sklepie, ladnie skreca, latwo sie sklada. Ogolnie moj faworyt poki co. Bierzecie 3w1 jak cos czy 2w1 i fotelik osobno?

Eh my jak wejdzidmy na mieszkanie to zmierzymy, ale w sumie znalazlam na allegro sypialnie za niecale 2tys. Szafa, lozko i dwa stoliki, dokupic trzeba materac. Moze sie skusimy na nia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry