• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

nieobecnat mój Mikołaj też od urodzenia spał tylko na brzuchu,ale on urodził się w maju i nie miałam w wózku pościeli tylko flanelową pieluszkę i spał w wózku,a każdy przeżywał czy on się nie udusi:-pu mnie Antoś -2,5 roku,już musiał spacerować jak pojawił się brat,z tym,że to już nie były spacery wielogodzinne niestety (już nigdy nie jest tak jak za pierwszym razem ,gdy ma się 1 dziecko )

reklama
Nie możemy mówić o plagiacie, bo z tego co kojarzę obie strony powstały mniej - więcej w tym samym czasie (albo i promocjedladzieci nawet wcześniej - moja siostra korzystała) :)
z promobaby korzystałam kiedyś, ale promocjedladzieci są zawsze aktualne i mają lepszy podział (bardziej szczegółowy) na kategorie. I jeden wielki plus: np. pieluchy, oprócz podania ceny za całe opakowanie (a jak wiemy mamy po np. 44, 55 czy 60 sztuk), są też przeliczone na ceny za sztukę - co jest bardziej wymowne dla oszczędnej matki. ;)

nieobecna, nie zmienia to faktu, że jak coś jest tak strasznie podobne do czegoś innego, to jest to plagiat :-D Niemniej jednak na pewno będę ze stronki korzystać, bo tak, jak mówię - na PromoBaby już rzadko są aktualizacje, a szkoda :-(

Dziewczyny, orientujecie się jakie firmy produkują stroje kąpielowe dla ciężarnych (takie z zasłoniętym brzuszkiem), które możecie polecić?
Wiem, że ASOS ale nie wiem jak u nich z rozmiarówką bielizny - kupowałam tylko sukienki z kolekcji maternity.

Doszłam no wniosku, że się rozejrzę, bo może uda nam się w okolicach września pojechać na wakacje a wtedy brzuszek już lekki będzie. ;)

sencha gdzie kupiłaś notes???

Nulini fajowy ten wasz wózek!!!
Nieobecna faktycznie te Costto śliczne są :)
A co do chust - to macie jakieś godne polecenia? Ja się kompletnie nie znam, a chcę bardzo :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry