• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Ja tez uwielbiam zakupy wyprawkowe. Jednak dla mnie zdecydowanie za wcześnie. Na razie tylko ogladam. Stracilismy jedno dziecko w koncu 4 miesiaca ciaży. Pozostałe to wcześniaki. Teraz bardzo długo leczyliśmy sie (starania w klinikach 7 lat). Tak bardzo boje sie o to maleństwo, ze jeszcze kilkanaście tygodni nie odważę się nic kupić.
Po poprzednich dzieciach tez wszystko wydałam, bo lubię mieć dla każdego nowe ;)
Natomiast namiętnie oglądam na allegro wyprawke i planuje, co sobie kupię.
Z wózków marzy mi sie Teutonia Be you albo Mutsy 4 rider. Na późniejszy czas spacerówka z Peg perego Pliko.

Dziękujemy za reklamę... :confused2:

Hm to może nie zakup ale... Przyszła mi myśl, żeby zrobić maleństwu na drutach kocyk. Zielona jestem w tym okropnie, wydziergałam raptem kilka koślawych rzeczy, ale może coś z tego wyjdzie :-D:-D w długie jesienno-zimowe wieczory.

ja nabyłam dziś mustelę na rozstępy i zaczynam smarowanko, bo rosnę i rosnę... i niestety nie tylko w brzuchu:wściekła/y:
ponoć od pierwszych miesięcy, a Wy stosujecie coś??

jusia, ja nie stosuję, i tak mam taki "zapas" skóry, że rozstępów się nie boję :-D Z Tosią też niczego nie stosowałam i nie miałam ani pół rozstępu ;-)

reklama
Nulini tak naprawdę to też myślę, że jak mają być to będą niezależnie od kosmetyków, ale wolę coś stosować, żeby później sobie nie wypominać, że mogłam, a nie zrobiłam;-) no i gratuluje dobrych genów:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry