• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Nulini, to był prezent na chrzest :)

mi się marzy taka zabawkowa kuchnia dla młodego. widziałam jak bawi się w Ikea. super! tylko cena samej kuchni bez garnków itp. 500 zł...

reklama
hmm... no co Wy ;) ja mam chłopca, a przecież najlepsi kucharze to mężczyźni :-):-):-):-):-)

a tak serio, to jak widziałam jak młody wkłada do garnków kiełbaski, marchewki, myje pomidory, wkłada do mikrofalówki brokuły. no piękny widok :-):-) jakoś mnie rozczulił i chyba uzbieram na taką kuchnię na prezent świąteczny :tak:

No te kuchnie z Ikei to masakra z ceną... A zaś te badziewne plastikowe to malizny, mojej Tośce to do brody, bez sensu :-( Z resztą i tak nie miałabym gdzie jej postawić :-(

a moja kuzynka zrobila sama kuchnie ze sztywnego porzadnego kartonu. nie wiem dokladnie jak ale skubana kupila nawet jakis najtanszy plastokowy kranik, zamontowala miske jako zlew itp i kuchnia pierwsza klasa ;d kuchnia stoi oczywiscie w kuchni i jak ona gotuje obiad to maly Tymon tez w tym czasie gotuje :)

edit
jakby ktos chcial dziecku sprawic radoche kilka inspiracji ;) Zabawki z tektury - zrób to sam | Strona 5 | Baby online

Ostatnia edycja:
Tasia co do nosidła to my używaliśmy sporadycznie i nie na jakieś maratony więc dla mnie było ok. Mały nawet w nim usypiał. Większość nosił je mój mąż :))))

Co do leżaczków to tak... cudowna rzecz... Mały siedział w nim jak gotowałam lub się kąpałam. Ja kupiłam używkę za 80 zł takową: МУЗИКАЛЕН ШЕЗЛОНГ Miracles & Milestones Fisher price - Онлайн магазин с детски и бебешки стоки Leżaczek ten ma muzyczkę z głośniczkami, wibrację, kręcące się zabaweczki i 2 grzechotki więc pełny serwis :)))))

reklama
agulqa, uwielbiam takie prace, dzięki za linka! :) na dzień dziecka robiliśmy w pracy bajkę dla bobasów. nie mieliśmy za dużo kasy, więc pozbieraliśmy kartony, kupiliśmy farbki i powstała fajna dekoracja - domek, zamek, krzaki, drzewo, nawet skały i rzeka z materiału. a ile radochy przy tworzeniu tego miałam :-D. mam nadzieję, że jak młody skończy 3 lata to będziemy razem mogli zrobić domek czy autko z kartonu (póki co psoty mu w głowie, a tu potrzeba trochę skupienia ;-)).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry