• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

A my mieliśmy bujaczek lezaczek i u nas się rewelacyjnie sprawdził. Jak np robilam obiad czy coś w domu to mały siedział i patrzył co robię. No ale to nie był nasz niestety i teraz chyba powiem żeby na chrzciny kupili:)

zbierajcie sobie gdzies pomysly na prezenty bo jak przyjdzie co do czego to głowa pusta :D

A jaki wózek? Bo u nas na watku to temat numer jeden ;)

ja mam taki do sprzedania - dostalam od sasiadki a swoj mam jeszcze po corci wiec dwa mi niepotrzebne

MamaSprzeda.pl - wózek Babyactive BALLERINA 3 + pościel 120x90 gratis!

zestawik jest ekstra z fotelikiem i adapterem do fotelika zeby zapiac go na kolka :)

reklama
hmm... ja mam taki leżaczek montowany na krzesełko do karmienia. tzn. to jest krzesłko 2w1. ale to się nie buja. leżaczek-bujaczek też mam, ale słabo się buja. ale mam też huśtawkę. młody nie bardzo chciał z niej korzystać, jednak nie sprzedałam, bo pomyślałam, że jak coś to sprzedam dopiero po drugim dziecku. zobaczymy, czy teraz się sprawdzi ;-)

dużo tych gratów do dzidziola. właściwie wszystko prezenty :)

ooo takie coś mam Krzesełko - leżaczek Hauck Sit 'n Relax i to jest bardzo wygodne, np. w kuchni jak coś robimy, bo nie trzeba się schylać do bobasa.

Ostatnia edycja:
My w sumie wszystkie zabawki tak do 2 r ż mlodego to mamy jak nowe, później już było coraz gorzej ... a teraz przy 3 latku to niszczycielski szał ... wiecie wypadki, pościgi, spadanie w kaktusy do przepaści ... to sie nieszczy wszystko szybko jak ciagle klepane w warsztacie jest :-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry