• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Dziewczyny a w związku z prasowaniem to ja jestem wyjątkiem potwierdzającym regułę. Uwielbiam prasować:-) I jeszcze mogę ciągle myć okna - też uwielbiam.
Ale poza tym to wszystko inne to niestety niemiły obowiązek. No ale cóż nieraz trzeba w domu posprzątać:-D Chociaż brudas nie jestem, żeby nie było. Lubie jak jest czysto.

yggam, ja też okna myć lubię :-D Ale robię to tylko 2 razy w roku, bo się potwornie wkur*wiam, jak zaraz po umyciu zaczyna lać deszcz i cała moja robota na marne :wściekła/y:

Nulini to ja się wku.rwiam jak zaraz po umyciu okien tych tarasowych przyjdzie Edmund ze swoim grubym nosem i wysmaruje całą szybę a zaraz po nim przyjdzie Olka cała od jogurtu i zaczyna głaskać szybę i mówić "wow mamusiu ale się świeci" po czym zauważa ze brudzi szybę lapskami jogurtowymi i dodaje "ups pobludzilo się ola umyje " i tak myje ze jest gorzej niż na początku a mi słabo się robi

To ja mam tak z Cycem, wskakuje na parapety, drze mordę, żeby go wpuścić i mizia nosem :confused2: Młoda po parapetach nie łazi, a okien tarasowych (UFF!) nie mam :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry