• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

a ja nie wiem, jak teściowa wychowywała swoje dzieci, ale mój mąż robi w domu wszystko o co poproszę. dzielimy się obowiązkami, a przez ostatnie tygodnie, kiedy było mi naprawdę źle i niedobrze z powodu ciąży, to już w ogóle wyręczał mnie we wszystkim, co sprawiało mi nieprzyjemność (strasznie wrażliwa na zapachy byłam, teraz już jest lepiej). nawet obiady gotujemy na zmianę. ale też oboje pracujemy zawodowo. może inaczej byłoby, gdybym "siedziała" w domu. mam nadzieję, że syna też uda mi się na takiego wychować, ale ma dobry przykład do naśladowania, więc luz :tak:

reklama
Sprite- mój mąż też taki jest i nawet jak siedze w domu to pomaga we wszystkim. Teściowa ma dwóch synów i dla mnie jest to dowód że można tak wychować synów.

Bo mój brat to tak jak u Nulini nic nie robi w domu, tak go mama nauczyła. A przy okazji też Wojtek.

jezyk, sprite u mnie mąż też zawsze włączał się do obowiązków domowych.

A to mój synek :-D:-D
20140816_124926.jpg

Załączniki

• 20140816_124926.jpg
    20140816_124926.jpg
    42,3 KB · Wyświetleń: 67
Moja babcia wychowała mojego tatę na takiego nieroba (całe życie wokół niego skakała, jedyny, wychuchany synuś) i mama ma wiecznie pretensje o to, że nic nie robi, a sama IDENTYCZNIE wychowała dwóch swoich synów :wściekła/y:

Mój mąż zrobi w domu wszystko, ale prosić muszę dłuuugo... Sam to się nie garnie...
Fakt, potrafi wszystko, bo i gotuje i pierze, etc., ale sam z siebie - ciężko.
Mamy podział, że on sprząta łazienkę, to niestety zdarza się, że ja sprzątam pokoje, a on łazienkę kilka dni później, "bo mu się nie chciało"...

No to ja na wychowanie męża przez teściową nie mam co narzekać.
Dziś np trochę mnie brzuch pobolewał od rana to malował przedpokój i w tym samym czasie zupę pomidorowa robił.
Ogólnie sam z siebie sprząta, ale to wynika z jego wojskowego pedantyzmu i w ogóle w domu wiele rzeczy robi bez proszenia :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry