• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Sprite ja mam madzieje ze Ł bedzie dawal dobry przyklad mlodemu. Jak nie to zabije ;-) moj Ł sporo mi pomagal, ale dzis tesciowa dostala zje*** bo Ł o cos prosilam a ona do niego zeby poszedl no ona zrobi. Tak sie na nia zaczelam drzec ze az jej glupio bylo ;-)

Zelka jezyk super chlopaki! Pozazdroscic

reklama
Sprite kolorek super. Wlasnie nie lubie maziajek, kwiatkow i innych na wozkach. Pamietaj ze to tobie ma sie podobac i byc dla ciebie wygodny:) Niestety nie otwiera mi sie opis. Ja mam swoj Hauck i jemu jestem wierna:p

Ostatnia edycja:
Kolor, też mi się bardzo podoba ... w sumie jedyne co bym sie mogła przyczepić to fotelik noname ... ale już kiedyś była dyskusja na ten temat, nie ma co do niej powracać. Wózek przekładany w obu kierunkach jest, amortyzacje ma i się Tobie podoba ... także super.

Ja uwielbiam żywe kolory wózków ... usilnie myślę nad czerwonym ... z zadziwieniem stwierdzam, że najchętniej teraz kupowane wózki są w kolorach czarnym i szarym :tak:

reklama
mnie zaciekawiła cena. natomiast ja i tak nie zmieniam wózka, zostaję przy mojej maricie. gdybym nie miała, to prawdopodobnie próbowałabym go zlokalizować i zobaczyć na żywo, bo z wyglądu mi się podoba. i ten kolor też super jak dla mnie :tak:

wrzuciłam na forum, bo może któraś jeszcze szuka i się zastanawia ;-)

Żelka, ja jak kupowałam spacerówkę młodemu to się właśnie nad czarnym zastanawiałam, ale wygrał kolor silver/pine green (na żywo szaro-biały z takim butelkowym zielonym) ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry