• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Haha Bada przypomnialas mi suszarke :D T tez kolkowy byl i niezle cyrki zesmy przechodzili i fakt masaz plus grzanie brzucha suszara pomaga. Na nocne koncerty jednak mielismy sciagnieta mp3 odglos suszarki zremiksowany z biciem serca :D Laptop na przewijak i mozna spac ;) pare razy nam tylki uratowalo

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
Żelka my też nagrywaliśmy,teraz to jest śmieszne,ale tak jak piszesz tyłek uratowany
Jezyk u mnie smoczki były już w szpitalu, więc nie wiem jak to jest bez

Tosia była smoczkowa od drugiego dnia życia do ponad roku. Na szczęście bardzo łatwo i bezboleśnie pożegnaliśmy się ze smokiem :tak:
A kolki nie wiem, co to jest ;-)

Ej no :-D Po cichu jednak mam nadzieję na powtórkę :-D
W ciąży też nie wiem, co to znaczy być, bo ani nudności, ani mdłości, ani wymiotów, żadnych przykrych dolegliwości, czyli drugi raz to samo, może i z kolkami się uda :-D

reklama
nulini kolezanka mi opowiadala, ze ona chce byc ciagle w ciazy bo tak dobrze jak w ciazy nigdy sie nie czula ;) ja nie wiem co to znaczy niestety, ciagle spie, niedobrze mi, jestenm glodna a pozniej tak najedzona ze sie ruszyc nie moge, do tego przymusowe lezenie. juz chce styczen!;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry