• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Agulqa_b prawie ;) u nas w lidlu jak coś wychodzi promocyjnego z gazetek to w te dni ludzie stoją w kolejce przed otwarciem id 7.30 i potem biegiem do koszy z promocjami. Mord, walka i przepychanki. I nie żartuje autentycznie tak to wygląda

Hej. Ja piore na raxie wszystko w naszym płynie a jak będziemy po remoncie sypialni to wypiore w loveli wyprasuje i ułoże w komodzie małego. Chcemy kupic wszystko do grudnia. W grudniu tylko kosmetyki i wózek albo wózek w styczniu żeby gwarancja była świeża. Chyba że na świeta będzie jakaś promocja. A potem czekanie na zbawienny poród.
Narazie mam tylko ubranka.

U mnie tak samo - wojna pod Lidlem, aż się boję jutra!!! :szok: No ale muszę mieć te kozaczki :sorry:

Agulqa,
a pokaż ten inhalator? Porównywałaś parametry z tymi, które polecałyśmy?

Nulini ja też jutro jadę na wojnę, bo muszę obojgu kupić, a za tą cenę to aż szkoda mi nie spróbować.
Przecież tu mam 2 pary w cenie 1 i jeszcze mogę coś dokupić :-P

Ostatnia edycja:
reklama
alecta, no właśnie, za 50zł kozaki to za darmo, ech, aż mam ciary, jak pomyślę o tej bitwie... Może jeszcze wytargam bluzeczki 2 za 15zł, ale jadę głównie po buty :tak:

agulqa,
wydaje się niezły ten inhalator :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry