• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Agulqa ogólnie rożki są miękkie (czyli te co wkleiłaś) i twarde, czyli usztywniane na pleckach. Ja miałam miękkie dwa i miękkie miałam problemu z chwytaniem dziecka, bo to chyba o to chodzi w sztywnych.

reklama
agulqa od tego 2 sprzedawcy kupiłam 2 rożki i są ok.:happy2:

ja jak Unita już wyprałam wszystko i czeka,najwyżej wypiorę jeszcze raz,ale myślę,że nie będzie trzeba ,bo wyciągam co jakiś czas ciuszek i wącham :szok: i pachnie nadal,później tylko żelazkiem wszystko potraktuje
nowych rzeczy jeszcze nie uprałam,ale to w sumie odświeżenie będzie

Bada o widzisz, bo znalazlam link ktory dawalas z rozkami ale juz w archiwum sa ;-) dzieki

Edit
Przejrzalam wszystkie rzeczy tego sprzedawcy i dostalam oczopląsu.

Czy ktos uzywal jakis rzeczy firmy babyono?

Ostatnia edycja:
Kilka razy wkładek laktacyjnych, ale średnie raczej :P Inne higieniczne raczej takie standardowe, np. płatki kosmetyczne. A zabawkowo-sprzętowe to nie wiem. Często w marketach razem z Canpolem są to można obejrzeć.

Ostatnia edycja:
Ja mam rożek po młodym z wyjmowanym wkładem także może być miękki i twardy, póki młody nie wyrósł bardzo często z niego korzystałam. Moim zdaniem bardzo fajna rzecz, przydatna i praktyczna

Ja ciuszki, które mam od siostry będę przepierać na koniec roku bo prane były, jedynie te z lumpków teraz piorę w zwykłym płynie a później poprawię w dziecięcym

reklama
nie wiem na ile bedziecie zainteresowane chustowaniem ale w razie czego sluze rada ... piszcie na priv jak by co :)
tu propozycje zakupowe

nowe chusty w rewelacyjnych cenach polecam
tkana (od siebie polecam zakup od razu tkanej ... w razie chustowego niepowodzenia na uzywane chusty jest wiekszy popyt niz na nowe przede wszystkim dlatego ze zdecydowanie lepiej nosza dzieciaczki i mozna w nich nosic od urodzenia tak dlugo az mamie/tacie starczy sil :) )
MamaSprzeda.pl - Chusta tkana LennyLamb Pistacjowe Lato 4,6m
elastyczna
MamaSprzeda.pl - Chusta elastyczna Pentelka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry