reklama
bada m.
Fanka BB :)
ja wybrałabym pierwszy
dla mnie im mniej plastiku tym lepiej ;-)
dla mnie im mniej plastiku tym lepiej ;-)no właśnie mam podobne zdanie jak bada 
mnie też możecie doradzić: co lepsze na pierwsze miesiące:
ta kołyska: **BABY-RAJ **KOŁYSKA Z MATERACEM +KÓŁKA-PROMOCJA (4727331217) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
czy taki kosz: Kosz Mojżesza z wyposażeniem i stojakiem, z UK (4729211482) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
kołyskę brałabym z tej właśnie aukcji, natomiast kosz używany mogę odkupić bardzo podobny za około 90 zł.

mnie też możecie doradzić: co lepsze na pierwsze miesiące:
ta kołyska: **BABY-RAJ **KOŁYSKA Z MATERACEM +KÓŁKA-PROMOCJA (4727331217) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
czy taki kosz: Kosz Mojżesza z wyposażeniem i stojakiem, z UK (4729211482) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
kołyskę brałabym z tej właśnie aukcji, natomiast kosz używany mogę odkupić bardzo podobny za około 90 zł.
Ostatnia edycja:
agulqa_b
A ja nie wiem bo nie planuje kupowac lezaczka. Chyba ze ktos nam da w co watpie bo to jednal trocje kosztuje
O pierwszym nie mam zdania a drugi miałam i był fajny choć trochę ciężki. Skusiłam się że można regulować kąt nachylenia oparcia ale nie używałam go zbyt długo bo jak córka sama siadała i leżaczek nie był zablokowany to leciała razem z nim do przodu, Musiałam pilnować.
teraz kupiliśmy taki. Zwracałam uwagę na kolory i zabawki.
Leżaczek-bujaczek z zabawkami
Ja wychowałam dwójkę dziecibez kołysek koszów itd. spały po prostu w łóżeczkach więc nie doradzę.
teraz kupiliśmy taki. Zwracałam uwagę na kolory i zabawki.
Leżaczek-bujaczek z zabawkami
Ja wychowałam dwójkę dziecibez kołysek koszów itd. spały po prostu w łóżeczkach więc nie doradzę.
emilchen ja mam ten drugi bujaczek tylko edycja z innego roku edycja i moim zdaniem jesy genialny. Schowalismy go rok temu dopiero i Jaś caly czas z niego korzystal pozniej jako krzeselko.
Sprite ja kosz mojrzesza dostane od siostry, sama bym nie kupowala pewnie. Ale teraz dla mnie to super rozwiazanie bo kosz mi sie zmiesci bez problemu w sypialni a lozeczko to by bylo zawalidroga
Sprite ja kosz mojrzesza dostane od siostry, sama bym nie kupowala pewnie. Ale teraz dla mnie to super rozwiazanie bo kosz mi sie zmiesci bez problemu w sypialni a lozeczko to by bylo zawalidroga
reklama
Żelka
ja mam ten drugi leżaczek i stwierdzam, że jest nie do zajechania, bardzo stabilny i wygodny dla malucha
. Mój 3,5 latek lubi sobie jeszcze w nim posiedzieć czasami 
ale leżaczek jak leżaczek, ma bujać i zając na chwile czymś malucha. Co byś nie wybrała myśle że będziesz zadowolona ;-)
Co do kołysek i koszów też się kompletnie nie znam
ale leżaczek jak leżaczek, ma bujać i zając na chwile czymś malucha. Co byś nie wybrała myśle że będziesz zadowolona ;-)
Co do kołysek i koszów też się kompletnie nie znam