reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Ostatnia edycja:
O pierwszym nie mam zdania a drugi miałam i był fajny choć trochę ciężki. Skusiłam się że można regulować kąt nachylenia oparcia ale nie używałam go zbyt długo bo jak córka sama siadała i leżaczek nie był zablokowany to leciała razem z nim do przodu, Musiałam pilnować.
teraz kupiliśmy taki. Zwracałam uwagę na kolory i zabawki.
Leżaczek-bujaczek z zabawkami

Ja wychowałam dwójkę dziecibez kołysek koszów itd. spały po prostu w łóżeczkach więc nie doradzę.

emilchen ja mam ten drugi bujaczek tylko edycja z innego roku edycja i moim zdaniem jesy genialny. Schowalismy go rok temu dopiero i Jaś caly czas z niego korzystal pozniej jako krzeselko.

Sprite ja kosz mojrzesza dostane od siostry, sama bym nie kupowala pewnie. Ale teraz dla mnie to super rozwiazanie bo kosz mi sie zmiesci bez problemu w sypialni a lozeczko to by bylo zawalidroga

reklama
ja mam ten drugi leżaczek i stwierdzam, że jest nie do zajechania, bardzo stabilny i wygodny dla malucha :). Mój 3,5 latek lubi sobie jeszcze w nim posiedzieć czasami :D

ale leżaczek jak leżaczek, ma bujać i zając na chwile czymś malucha. Co byś nie wybrała myśle że będziesz zadowolona ;-)

Co do kołysek i koszów też się kompletnie nie znam

Do góry