• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Mommy ola do 62 to ze 2 miesiące dorastała ;) i żałuję że nie miałam 50 bo jsk się urodziła yo wszystkie 56 były dużo za duże i się topiła w nich

Ja też mam dwa opakowania podkładów bella i pierwsze dwa dni leci bardziej niż w okresie w moim przypadku duuuzo bardziej bo okres mój to było tyle co kot naplakal, a dwa dbivpo porodzie leciało równo ale po dwóch dniach zwykle podpaski co było straszne nosić je przez 4 tyg :/ bo ja tylko ba tamponach żyję a podpaski mnie wkurzają i męczą :/

reklama
Doggi zawsze będzie można dokupić mniejsze ciuszki ;-)

Tez nie wiem jak ja dam radę w tych pampersach bo ja tak samo tylko tampony.... podpaski to na noc zakładałam. Wścieku dostane chyba.

Mommy co to za apteka? Mozna w inie gdzies odebrac czy przesylka dodatkowo platna? Ja tez mam pare rzeczy z apteki do kupienia. Wczoraj w galerii pytalam yo ceny kosmiczme, szukam tanszej
Tez nienawidze podpasek i tampony tylko. Z reszta nie wyobrazam sobie chodzic w mojej pracy 12h ciagle majac podpaske i uczucie ze leci ze mnie. W szpitalu maja w razie w a jak wyjde do domu i bedzie trzeba jeszcze to kupie grubasy, jak nie to od razu ma zwykle wskocze

To chyba indywidualna sprawa. Też mam tylko 2 opakowania tych podkładów i pamiętam, że przy Mikołaju mi zabrakło. Dość mocno ze mnie leciało. Z kolei bratowa dzień po porodzie nosiła zwykłe podpaski.

Agulqa_b moja koleżanka miała takie cis, mówi ze użyła raz i jedynie odechciało bo jakoś nie praktycznie jej się tego buzywalo i żałuje że tyle siana wydała na to bo wolniej nie było warte

Doggi tyle ze ja nie mam pojeciz gdzie bedziemy kapac mlodego ;-) u niego w pokiju nie ma gdzie, a w kuchni i salonie nie mam drzwi zeby nagrzac pomieszczenie. A w lazience hmm.. na pralce musialabym stawiac wanienke i to jeszcze wczesniej pralke odsunac od sciany. Inaczej sie nie da :-P

reklama
Agulqa u nas też nie ma drzwi.
Jedyne jakie mamy to wejściowe, łazienkowe i od Nikoli pokoju.
Na dodatek przedzielaliśmy pokój i u nas nie ma kaloryfera.
Zaczęłam się ostatnio zastanawiać nad taką wanienką co się ją na wannę nakłada tylko z drugiej strony w łazience nie miałabym na czym małej położyć żeby ją.w ręcznik owinąć.
Będę chyba po prostu kąpać ją u nas w pokoju, bo w sumie u nas ciepło jest w mieszkaniu.
Sąsiedzi dookoła nas ogrzewają hihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry