• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Agulqa ponoć b.dobry jest :-) Ja się za takie rzeczy jak pompony, literki nie biorę bo zmarnowałabym więcej materiału niż to warte no i nerwów :-D

1 pampków jedno małe opakowanie na razie kupiłam, to tam akurat zawsze może małż dokupić ;-) Akurat pampki ma w miare obcykane chociaż dzisiaj za 4 łapał :-D

To ja mam 3 paczki jedynek, z Olą długo były w użyciu, ona taaaaka tyciunia była :) nasza kruszynka, przez jakiś czas taka chudzinka, ale potem w ruch poszły geny tatusia i był ludzie michelin :D

Tu miała 3 miesiące około i byliśmy w poznaniu u moich rodziców stąd kąpiel w misce :) taka kluseczka :)

Ps ta bluzka bardzo mi służyła wyglądqm jakbym była płaska a miałam rozmiar cyców 70f :D

Załączniki

• 1415823338453.jpg
    1415823338453.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 70
Doggi jak moja. Urodzony maly chuderlak a potem grubasek:)

Susel cora miala 50cm a ciuszki 56. Niektore za duze ale u bobasa to nie przeszkadza a po 3tyg.są idealne:)

Polecam ten termometr mikrolife. Tez kupilam w aptece w promocji ale byl po 99zl.

Po cc nie wiem czy przdadzą sie podklady. Ja uzywalam zwyklych duzych podpasek. Ale wczesniej odchodzily mi wody wiec te giga podpaski/podklady Bella swietnie sie przydaly. Lepiej wiec kupic 2op.bo nie drogie a moze przydadzą sie:)

reklama
Ja mam 2 opakowania tych bella pampersów po porodzie :-D ale nie wiem czy dokupić jeszcze czy nie? Wszędzie mi mówią że w połogu to krwawienie nie powinno być dużo dużo większe niż miesiączka a te to ja miałam tak skąpe jakby kot napłakał.

W nocy znalazłam tanią aptekę z kosmetykami które dla małego chciałam i pozamawiałam wszystko+dla siebie fembion. Tylko do pępuszka pielęgnacji musze kupić i oliwkę.

Ciuszki to mam troszkę na 56 a tak to wszystko na 62.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry