• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Mommy to tez chyba zalezy od tego czy ktos wczesniej cwiczyl i jak dochodzi do siebie po porodzie.

Ja bede wkladki kupowac najtansze bo jak cos to bede czesciej wymieniac, co za roznica czy zaleje mlekiem drogie czy tanie ;-)

Jenn ja slyszalam ze medeli sa dobre bo mega cieniutkie. Ja nie planuje kupowac poki co i mam nadzieje ze obejdzie sie bez
Ja mam tak wystajace sutki ze mysle ze mlody nie bedzie mial problemu ;-)
Nam tez purelan polecala. Mowila ze nie trzeba przed karmieniem zmywac a to wazne

Mommy ja mam karuzele i mate po mlodym i nie zamierzam kupowac nowych. Karuzelu poki co i tak nie bede wieszac a mata nie dziala :-P w sensie te przyciski, swiatelka i odglosy, jak ktos kupi to luz. Ale sama nie zamierzam
Pokaz pompony bo sie zastanawiam ;-)

Bada daj link do stanikow do karmienia ;-)

Karpanna kupilas dada 1? Widzialam je dzis ale nie wiedzialam czy cena dobra

Sprite dobrze ze piszesz. Mialam je zamawiac ale w takim razie kupie lepsze 100% bawelny tym bardziej ze u nas rodzi sie w koszuli szpitalnej czyli potrzebuje pozniej ladne do chodzenia w szpitalu i do domu. Nie musze martwic sie ze ubrudze przy porodzie

Alecta a lepsze kupowalas na necie? Teraz boje sie cos kupic :-P

reklama
Agulqa jedną z tych lepszych na allegro kupowałam i jestem zadowolona.
Co prawda materiał się już trochę sprał, ale często ją używałam i zalewalam mlekiem hehe

Załączniki

• 1415798910690.jpg
    1415798910690.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 57
Ja mam takie koszule na guziki, były w miarę ok.
Maści na brodawki nie stosowałam, nakładek też nie.
Kupiłam te pieluchy w lidlu, zawsze się przydadzą. Ale jedynki też muszę kupić bo zapowiada się że Jagoda będzie mała. W ogóle muszę kupić trochę takich malutkich ubranek, zastanawiam się nawet nad rozmiarem 50 bo jak będzie malutka i drobniutka to utopi się w 56.

DO tego rzeczy kosmetyczne, prześcieradła, rożek itp. No i torbę też muszę kupić.

I ja się w końcu trochę ogarnęłam zamówiłam suszarkę, muszę czekać 1,5 tygodnia, ale warto, bo o 400 zł prawie tańsza od takiej samej w sklepie w Białymstoku. Nie mogę się doczekać :-D Zamówiłam też dla maleństwa pościel ze słoniem, którą wcześniej tu pokazywałam, materacyk i u tego samego sprzedawcy co materacyk jeszcze 6 tetrowych pieluch kolorowych i podkłady na łóżko.

Bada, daj znać jak te biustonosze, bo wyglądają całkiem nieźle, a ja też na razie nie chcę inwestować, bo nie wiem, jak z rozmiarem.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry