• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Sprite :-D Nie wiem na co czekam, na zbawienie jakieś chyba... Wanienka wybrana-zamiast zamówić , czekam.Na co , nie wiem? :-D Pojadę dzisiaj dla małego kosmetyki kupić i dla siebie tą maść na brodawki.

Nie wiem jaki rozmiar koszuli kupić... Te do karmienia są jakieś większe, ciążowe takie czy jak normalne? Bo mam w domu koszulę M i jak mi brzucho jeszcze urośnie to mogłaby być luźniejsza w końcu jeszcze urosnę. Co do biustonoszy to chyba tylko jeden zamówie na razie miekki i jeden sztywny do chodzenia w dzień.

reklama
Mommy, ja dziś klepnę aptekę, bo mogę zapłacić kredytówką w końcu ;-)
a co do koszul tych z allegro. ech, Laski... ja mam takie 2 - te na guziczki. już je tu pokazywałyście. kosztowały jakieś 20 zł. wiecie co-to jest szajs. ja już nie kupuję nowych, bo te dwie z poprzedniej ciąży wykorzystam, ale one są serio beznadziejne. takie sztuczne, że szkoda gadać. człowiek się w nich poci niemiłosiernie.
WP_20141112_002.jpgWP_20141112_003.jpg

Załączniki

• WP_20141112_002.jpg
    WP_20141112_002.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 59
  • WP_20141112_003.jpg
    WP_20141112_003.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 54
Wszystkie z was używały maści do brodawek, albo planujecie używać? W szkole rodzenia położna proponowała PureLan z Medeli, ale sama nie wiem czy każdej taka maść jest potrzebna ;-)

Sprite też je mam i dla mnie to porażka!
Już nie mówię o materiale, bo wiadomo, że za tą cenę nie ma co wymagać, ale te zapięcia...
Mam też jedną z takimi zapięciami droższą i materiał jest super, ale zapięcia non stop się odpinają tak samo jak w tym tanich.
No, ale mam też 2 takie lepsze więc te szajsowate wezmę sobie do szpitala.
Nowych nie kupuje, bo nie ma sensu.

Jenn ja używałam Maltan i teraz też tą kupię, bo nie trzeba jej zmywać przed karmieniem i już ja sprawdziłam.

sprite ,alecta to prawda z tymi koszulami ***** straszne,na szczęście kupiłam tylko 1 i jedną w biedrze,ale ta jest porzadna i ma takie rozporki ukryte pod paszkami bez żadnych guziczków

Ja też się zabieram za zakupy w takim tempie, że mnie chyba styczeń zastanie. Wszystko wrzucam do koszyka na allegro, ale już kilka razy mi się zdarzyło, że koszyk jest pusty nie wiedzieć dlaczego i muszę od nowa wybierać i tak w kółko.

reklama
Jenn ja Bepanthen przez dwa dni po 3dniach od rozpoczecia karmienia.Tą polecila polozna w szpitalu. Potem wsio unormowalo sie.

Sprite mam taką samą koszule. Mega wygoda i teraz tez kupie z takimi guziczkami ale nie tą! Masz racje, capilam w niej strasznie...musi byc 100% dobrej bawelny.

Alecta ja zas lubilam ją za te guziczki bo wg mnie byly wygodne:)

Mommy ja cie trzepne a ty mnie! Oglądlam dzien w dzien rzeczy a nic nie kupije a jutro 31tc zaczynam! No musze sie ogarnąc.

Nakladki silikonowe jak juz pisalam wywalilam do kosza w szpitalu. W bloto wywalona kasa z 40-45zl:/ Mi sie nie przydaly. Mloda nie chciala przez nie ciągnąc a dla mnie strasznie niewygodne. Zalezy wiec od budowy piersi, tego czy je polubisz i wspolgrają z tobą oraz od dziecka:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry