• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Ja tam pozniej to bede w wannie kapac, ale to jak zacznie siedziec. Na podlodze mysle ze moj kregoslup nie wytrzyma. W sypialni nie ma gdzie postawic, krzesla maja obicie, wiec slabo zeby woda zalac. Nie mam wizji :-P

Agulqa_b ja swego czasu kładlam u nas na łóżku cerate i tam wanienke z ola, różnie kombinowalam z kapaniem ale dało rade ;) a na podłodze jak kapalam to po prostu siadając na podłodze i po krzyku :)

Alecta ja nie mam takich rzeczy jak stolik kawowy :-P wyjdzie w praniu na pewno, pewnie bede kursowac z wanienka po mieszkaniu ccalym :-P albo wrzuce Roberta do miski jak doggi olke i problem z glowy ;-)

Agulqa- ja kładłam wanienkę na pralce i dawałam radę.

Z tych dużych podpaske to ja zużyłam dosłownie pół opakowania, bardzo szybko mogłam normalne zakładać. ALe też wolę tampony...

Doggi nasz mlody yez byl w misce kapany bo brodzik w prysznicu plytki :-P dlugo chcial w misce bo bal sie wody z prysznica jak bezposrednio na niego leciala :-P

Alecta wlasnie wiem, tylko ze my nie lubimy miec goraco w mieszkaniu wiec w sumie raczej temperatura w duzym pokoju do kapieli nie bardzo

Susel my mamy mala pralke. Obczaje, jak dam rade toxspoko bo wysokosc tez bylaby ok. Zobacze jak Robson sie urodzi :-P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry