• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

LayDeek, a ten kupon z allegro na 30 zł można wykorzystać przy zakupach u kilku sprzedawców? chciałabym zamówić te staniki, ale u tego sprzedawcy nie ma nic więcej, więc dokupiłabym coś na innej aukcji. ale nie wiem, czy tak można, he?

te raty spadły mi z nieba :-D babka mi wózek na allegro wystawi :-D

reklama
U nas ola pościel dostała dopiero jak miała pół roku bo wtedy dopiero zrobiło się zimno (grudzień był wtedy) a tak od końca piź.dziernika spala w takim spiworku ale bez poduszki teraz mam ten klin ale zobaczę czy mi się przyda czy nie

ja też będę miała pościel od początku :happy: i przy starszakach tez miałam,czymś trzeba zapełnić to wielkie łóżeczko ;-) ja podusię mam bardzo płaską i używałam od początku

Ja też mam pościel bo ... nie mogłam się oprzeć :-)
Dodatkowo wczoraj zamówiliśmy wózek - Carera będzie nasza.
Poprosiliśmy, żeby do odbioru była po świętach, bo na razie nie mamy miejsca na wózek. U mamy już nie mamy miejsca. A u nas jest jeszcze taki bajzel, że też nie ma miejsca :tak:
A i tak musieliśmy gdzieś umieścić nosidełko, bo też wczoraj kupiliśmy. Chciałam zabrać razem z wózkiem, ale ponieważ producent zmienił trochę kolorystykę i były dwa ostatnie w kolorze jaki chciałam, to wzięliśmy od razu.
Nosidełko miało być Maxi cosi Cabriofix ale w końcu jest Kiddy Evolution pro 2. Ma więcej gwiazdek w testach a to dla nas ważne. I dodatkowo fajną funkcję "spłycania" nosidełka (tzw. funkcja leżenia) gdy fotelik jest zamocowany na wózku.

Więc ogólnie jesteśmy troch spłukani ale w sumie zadowoleni.
Na szczęście moi rodzice i rodzice M. obiecali, że oddadzą nam za wózek i nosidełko więc ta kasa do nas wróci :-D

Załączniki

• Carera-CA-20-1.jpg
    Carera-CA-20-1.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 59
  • fotelik kiddy.jpg
    fotelik kiddy.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 65
kuźwa porwało mi posta przez Ł :P
taaaaak sie rozpisalam, a on mi wylaczyl wtyczke z kontaktu, czego nie widzialam
no i cieszac sie ze lapek dziala pisze pisze pisze a tu nagle czarno.
lapek sie rozladowal

w kazdym razie
yggam super ze kaska do was wroci

laydeek te kupony nie lacza sie, jak mozesz wrzuc linki do sukienki stanikow i koszul nocnych

ja do szpitala biore dwie torby, jedna moja druga malego

za kupony chyba mozna kupowac od roznych sprzedawcow

to tyle co pamietam ;)

aaaaa i posciel bede miala bo kumplel kupi ale z poczatku na noc maly i tak bedzie spal otulony becikiem lub kocykiem
z poduszki faktycznie nie powinno sie na poczatku korzystac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry