reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Kiedyś nie było emolientów i żyjemy;) Ja o ich istnieniu dowiedziałam się dopiero jak młoda dostała skazy i musiałam ją myć w Oilatum - wg mnie rewelacja. Jak już wsio zeszło to wróciłam do mycia mydłem aleppo i nic więcej. Po kąpieli nie kremowałam i do tej pory nie balsamuje, bo młoda nigdy nie chciała:)

Dlatego na początek kupuje Babydreama.
Emolienty wcale nie są konieczne od pierwszych dni życia.
Poza tym większość z nich zawiera PEG.

Karpanna- ja dzieciaki kapalam w nivea baby od pierwszych dni życia. Nigdy nie mieli problemów ze skórą, nigdy nie była przesuszona.

Alecta dobrze ze piszesz :-) w takim razie zaopatrze się w te babydream skoro skład mają dobry :-) po co przepłacać w końcu to skład się liczy najbardziej.
Nie używałam chyba żadnych emolientow najwyżej jak próbki dostałam

Ja emolientow używałam dopiero jak Ola skończyła około 2 miesiące bo miała chwilową atopowa skórę po mamusi tylko jej minęło jsk skończyła roczek i mogła już wszystkiego używać a ja do teraz nie mogę :p

Te rossmanna kosmetyki są super i bardxo lubiłam ich używać!

Tych emolientow teraz tez nie kupuje, jsk będzie potrzeba to T pójdzie i kupi

reklama
Do góry