• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

elutka ja wlasnie najpierw tez info nie mialam
dzwonilam i nie odbierali
na maila odpisali ze nie ma i moga wyslac inne lub oddac kase
a chcialam u nich chyba z 5 czy 6 rzeczy kupic
ale olalam za cos takiego
jeszcze mnie potem rozwalil ze mam mu komentarz usunac.
no walniety!!!

reklama
Jezyk ok :-) w poniedziałek pewnie dojdzie to wyślę paczuche :-D
Agulqa ja miałam ten 400 i nie zuzylam także 250 powinno ci wystarczyć, on jest mega gęsty.
Ja też się do tej firmy dodzwonić nie mogłam. .
Qrde czemu nie mogę kuponu pobrać? ? Hmm

agulqa_b ja dużo czytałam o butelkach i odpowiednich smoczkach, dobre są te które są ciężkie do ssania, wymagające dla dziecka. A co do sudocremu to moje położne odradzają, mówią, że to jest za silny krem tak naprawdę i najlepszy jest alantan.. A sudocrem to ponoć na geriatrii używają. Też wspominały o dobrym kremie nawilżającym, natłuszczającym Aquastop ;-)

Jenn każdy ma inną opinię ma dany temat i na każdą pupę działa dobrze inny krem :-) sudocremu używa się przy odlezynach itp tak samo jak linomagu zielonego, ale w małych ilościach nie zaszkodzi dziecku. Poza tym jak nic się z pupa nie dzieje to nie trzeba używać nic :-)

My uzyealismy sydocremu przy dwójce. Dla nas rewelacja. Nigdy żadne nie było odparzpne. Oczywiście trzeba go używać w rozsadnych ilościach.
Tak naprawdę dziecko samo sobie wybierze jaka butelka czy smoczek mu pasuje. Przekonacie się :D

jenn u nas polozna polecala sudocrem, bephanten czy jakos tak i krem na odparzenia z nivea
mama miala sudocrem przy mlodym i wszystko ok bylo
poza tym teraz te sudocremy maja troszke inny sklad i wlasnie jest latwiejszy do rozprowadzenia itp
wiem bo porownywalysmy z laskami na szkole rodzenia ;)
co do butelek to wlasnie wiem ze takie
tylko skad mam wiedziec jaka taka jest :D
na tym lovi jest napisane aktywne ssanie ale ile w tym prawdy nie wiem

elutka czasem sie cos zacina
teraz do pobrania jest tylko ten na zabawki

Sudocrem to ja mam jeszcze po Młodej :-D:-D:-D

Wczoraj mi przyszły butelki LOVI, jedna duża i jedna mała + zapas smoczków, po dwa +0mcy i dwa +3mce.

A poza tym nadal z zakupami jestem w ciemnej dupie, bo nie mam za co kupować, więc przestaję wchodzić na ten wątek, bo się tylko wkur.wiam...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry