• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
No właśnie jest wiele opinii na temat sudocremu, jest bardzo popularny.. Chociaż alantan także, ja właśnie kupiłam alantan krem a właściwie zamówiłam sobie w aptece, także zobaczę czy będzie dobrze służył, oby oczywiście odparzeń nie było :-)
Nulini mam to samo, ten miesiąc już powinnam zostawić w spokoju, ale cholera ciągle mnie korci żeby kupić jeszcze to i jeszcze tamto.. Te kobiety w ciąży to tak nakręcają te wszystkie biznesy ehh

Nie wiem czy czytałyście albo słyszałyście o tej książce, ale ostatnio nabyłam "Język niemowląt" Tracy Hogg bardzo fajna pozycja, jestem w trakcie czytania ;-) Mogę polecić..

Bardzo fajna książka, mam ją:-) choć metody w niej zawarte nie zawsze się sprawdzają a przynajmniej nie na każde dziecko działają;-)
Ja już nawet nie patrze na dziecięce gadżety ;-) Przy pierwszym kupowałam różne *******y, które uzylam raz...wyrzucona kasa

reklama
Ja też kupuje tylko potrzebne rzeczy.
Jak stwierdzę, że jakiś gadżet byłby przydatny to zawsze mogę dokupić.

Testuję na Tymku pieluchy Babydream.
Jak się sprawdzą to po wykorzystaniu pampersów będę te dla Lilki kupować ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry