• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Ja wcześniej miałam materac nieprzemakalny także nie stosowałam podkładów, teraz będę miała podkład z ikea,który można prac :-)
Sterylizator też jest dla mnie zbędny a mało nie kosztuje zresztą parowar spełnia podobną funkcję ;-)
Te takie specjalne stojaki na butelki też są bez sensu moum zdaniem. .
Podgrzewacz miałam i przydał się, ale w późniejszym terminie do podgrzewania innych rzeczy, bo mleko do roku było z cyca :-D
Te specjalne siateczki na owoce też nie zdały u nas egzaminu. .łyżeczek silikonowych też już nie będę używać. No..troszkę wybieglam w przyszłość :-)

Ostatnia edycja:
Podgrzewacz, stylizator, podkłady do lozeczka dla mnie rzecz zbędna. Dipiero potem podgrzewacz może się przydać jak ktoś zamierza karmić butelką.
Tak jak dziewczyny piszą, w nocy dziecko się przebiera więc nie ma szans żeby przemoczylo lozeczko.

Nulini- bierz na raty. Ty myślisz że ja mialabym za co kupować gdyby nie raty i dziadki :D ;)

Kochana, ja już mam tyle rat, że nie chcę brać kolejnych :-( Strasznie mnie korci, ale mąż twardo się sprzeciwia :-(

Dla mnie podgrzewacz to must have i to koniecznie z opcją podgrzewania w samochodzie, bo przy Młodej potwornie mi tego brakowało.
No ale ja nie nastawiam się na karmienie cycem dłużej, niż 6 miesięcy, więc przyda mi się na pewno.
A sterylizator już jest w tym podgrzewaczu, który chcę kupić, więc "nie mam wyjścia" ;-)

ooo tak. mi też brakowało takiego samochodowego podgrzewacza. ale do słoików. może dokupimy jak już wprowadzimy pokarmy stałe. a w domu mam taki do butelek i u mnie służył do podgrzewania obiadków i deserków z lodówki. w domu gadżet zbędny, ale dostałam, więc korzystałam. natomiast ten samochodowy to w mojej rodzinie i przy naszym stylu życia na pewno by się sprawdził.

reklama
sprite, no ten, co chcę kupić, to jest auto/dom i do butelek i słoiczków :-p Ale pamiętam, ile się naklęłam, bo z Młodą dużo jeździliśmy i podgrzewanie żarcia to była KATORGA :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry