• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Wlasnie one nie sa drogie w porownaniu do innych a mialam taka w pozku i bylam zadowolona dosyc
Podobala mi sie dzisiaj w nomi jedna, ale ponad 100zl
A ta papierowa to ok 40zl

reklama
Ja dzis zaliczylam Ascota i dokupilam tetry, butelke, smoczek (w razie W bo mloda nigdy nie uzywala), reczniki, waciki, platki bawelniane do mycia, wkladki laktacyjny, big podpaski i pare ciuszkow. Wydalam fortune i wciaz zastanawiam sie na co! Kuzwa a przy drugim mialo byc mniej wydatkow;/

Karuzele mam po corci. Zwyklą nakrecaną z jedną melodyjką taką z mini pluszowymi misiami. Nie lubie projektorow bo nie lubie tych plastikowych zabawek i wydaje mi sie to takie 'oczowalące' te swiatelka krecące sie nad glową malucha:p

Ja byłam rok temu w lipcu ze starym, i było mi tam bosko! Na wiosnę planuje podróż do Krakowa :) w tej chwili jak jadę autem dłużej nuż pół godziny to rzygać mi się chcę i w głowie mi wiruje. Jakaś ciążowa choroba lokomocyjna :P

My w przyszłym roku na pewno nie pojedziemy, bo za dużo imprez nas czeka we Włocławku i trzeba kasę odkładać no i przede wszystkim nowe auto kupić, bo w tym mi coś już wali, ociera się przy skręcaniu i wiele innych rzeczy się w nim dzieje :-P

reklama
My auto mam nadzieje ze jeszcze w grudniu kupimy, pewien dziad obiecał mi ze na porodowke zawiezie mnie prorodzinnym autem :/ my w przyszłym roku tylko ślub kuzynki T w czerwcu czeka, wiec podróż do Iny nas czeka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry