• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Oj...a ja juz miałam nadzieję, że zobaczę. Mój stoi u Zosi w pokoju fotelik w samochodzie co by nikt nie zapomniał, bo znając T to wszystko możliwe. A spacerowka schowana w garderobie.

reklama
Susel ja mam karuzele po mlodym i nie planuje poki co wkeszac

No moj ł mysli ze jak mlody bedzie to tez ps kupi sobie
Ale niedoczekanie jego :-P

Doggi chcialabym widziec ta ich klotnie :-D
Moj tata tez jak mlody dostawal to mial taka radoche ze hoho :-D
No i oczywiscke bzrdziej zalowal zeosutego autka nic Kuba jak byl maly :-P

Ja juz mojemi ł powiedzialam ze do szpitala ma wziac najwazniejsze fotelik, kurtke dla mnie i kombimezon i kocyk dla malego
Ale pewnie i tak zapomni :-P

Jenn rozumiem jasne. Ja znowu mam salon taki hm....minimalistyczny, wsypialni tez tylko ogromną szafa, garderoba i łóżko no i pokój zoski. Musze jakoś sobie radzi z przestrzenią bo nie mam za bardzo u kogo trzymać q piwnicy nie mamy, ale daje rade.

Susel ja mam też karuzele ale nie będę jej wieszala na razie. Może jak mała skończy miesiąc to wtedy zobaczymy.

Agulaq_b dlatego ja właśnie bazę i fotelik mam spakowane w samochodzie a moja Torba i małej stoją w miejscu które trudno przeoczyć wychodząc z domu....ale to się jeszcze okaże;)

Ja mam rozowe misie na karuzeli po corci. Ale olewam ze teraz chlop bo to i tak tylko na chwile:) Cora jak miala 7,5mies.to wstawala juz w lozeczku i ciągnela ją wiec schowalam. Zakupilam wowczas takie akwarium plastikowe z rybkami w wodzie i roznymi melodiami (tez szumem) co sie na lozeczko wiesza i bylo git:p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry