• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Co do tych durnych fotelików każdy wie co dobre i potrzebna dla jego rodziny :) przecież każda chce jak najlepiej dla swoich bliskich tylko niektórzy mają większe portfele a inni mniejsze. Ale wszystkie chcemy dla naszych dzieci tego samego, BEZPIECZEŃSTWA.

jezyk kosmetyki perfecta mama wszystkie są super z płynem di higieny intymnej na czele, uwielbiam te kosmetyki!

AZA mnie te wszystkie Avon i oriflame uczulaja, ja jestem wrażliwa dupeczka ;)

Megami ja uwielbiam po kąpieli dobrze się wymazać kremami :)

reklama
AZA, no cóż, ja miałam 4 foteliki i w żadnym nie patrzyłam na testy, tylko na wygląd i cenę ;-)

gosiane, fajna kurteczka! :-D

femme, zwrot podatku, kiedy to było :-D

bada m., też nie miałam kreski na brzuchu :-D

Osobiście posiadam poduchę Motherhood od prawie początku ciąży. Śpi mi się z nią bardzo dobrze. Tylko jak mąż wraca do domu to raczej poduszka emigruje z łóżka ;) ale bardzo sobie chwalę. Kupiłam od kogoś używaną, a do niej dokupiłam sobie pokrowiec na smyku za 30 kilka złotych.

Ja wam powiem ze jak juz Jas byl starszy to dostal ta poduche do pokoju i lezala na podlodze i czesto "w niej" siedzial a i jeszcze jak siedziec dobrze nie potrafil to dookola rozkladalam ja wlasnie zeby sie glowa nie uderzyl w podloge.

gosiane ja o tej poduszce myślałam tylko pod kątem mojej wygody, a to co piszesz jak dla malucha dobra, genialne!!!! Tym bardziej muszę kupić :)

Ugryzłam się w język by nie skomentować dyskusji o fotelikach. :)

Może w dalszym etapie ciąży też się skuszę na tą poduszkę, skoro taka polecana. :) Na razie śpię na brzuchu, więc jest zbędna a w pierwszej ciąży nie pamiętam jak to było.

nieobecna, a mnie coraz trudniej na brzuchu :-( Niby go nie ma, ale jak się położę na płasko, to mnie ugniata, muszę jedną nogę zgiąć, żeby na niej oprzeć ciężar... Nie wiem, jak ja będę zasypiać :-(

Poducha faktycznie ma dużo zastosowań, ale w naszej klitce tylko by miejsce zabierała, muszę sobie poradzić bez niej ;-)

reklama
nieobecna nie musisz się gryźć w język ;) mi kłótnie nie przeszkadzają, pokazują tylko ze każda z nas charakterna kobitka, która ma swoje zdanie którego broni, bo nie ma nic gorszego jak iść za tłumem "wszyscy mówią puszczamy bąka to ja też puszczam" poznajemy się, docieramy i godzimy na koniec :)
Na brzuchu spać juz mię mogę bo od razu szumi w uszach i mroczki przed oczami ;( i kombinuje jak koń pod górkę jsk spać i sobie kołdrę roluje na taką właśnie poduszkę i uznaje to za znak "bobo kup sobie ciążową podusie" :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry