• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

czy ktoras z Was miala i uzywala laktator reczny firmy akuku? na necie w miare polecane, a mam mozliwosc kupic za 32zl, z tego co widze to calkiem spoko cena?

reklama
Dzieki nieobecna. Ja chyba na poczatek jednak tez kupie ten z apteki. Ponoc kosztuje ok 10zl a nie wyobrazam sobie isc do szpitala i w razie w nie miec ze soba

Aza mi na elektryczny szkoda kasy. Chce normalny reczny, wezme pewnie do szpitala najtanszy z apteki a pozniej najwyzej kupie taki z butelka itp zeby w razie w odciagnac pokarm i zostawic komus

Ja mialam z Medeli ręczny i moge polecic. AZA to prawda myśle, że elektryczny lepiej kupic jak cos po porodzie jeśli bedzie taka potrzeba. Ja odciągalam sporadycznie wiec ręczny byl wystarczający.

Miałam ręczny LOVI i porobiłam sobie odciski na łapach :dry: Teraz na bank kupię elektryczny, a później i tak się go sprzeda, więc nie stracę za wiele ;-)

Ja miałam ten najzwyklejszy, ale w szpitalu to ja jeszcze mleka nie miałam:-D Dopiero później w domku kilka razy się przydał. Mnie denerwowało w nim to, że mleko ucieka ze zbiorniczka za uszczelkę

Nulini też tak myślę o elektrycznym. W sumie oprócz butelek,pieluch i przewijaka to nie mam nic większego fo kupienia to może by ten laktator zakupić. Ja sporo używałam jak się zapalenia piersi nabawiłam.

Agulqa jak tam noc z poduchą?

reklama
Wszysyko wyjdzie w praniu, kupie najtanszy i najwyzej pozniej jakis lepszy ;-)

Piduszke moge smialo polecic. Tulilam sie do niej cala noc, super wygodnie. W koncu nic mi spod brzucha i nog nie uciekalo ;-) ciesze sie ze ja dosyalam hihi ;-) polecam!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry