reklama

zakupki dla naszych maleństw

Anetko u mnie ze szpitala z wyjsciem z dzieckiem nie ma problemu. Zreszta bedziemy mieli takie nosidlo z wozka ala gondola i w tym mozemy zabrac dzidziulka. I wogole to kolezanka ktora niedawno rodzila w tym sz[pitalu powiedziala ze mozna po prostu w rozku i w kocyku na raczce zabrac malca.

Ok, KASIU ja rozumiem, tylko chyba ze szpitala nie będziesz wracać pieszo.....A w samochodzie w samym rożku to nie bardzo bezpiecznie....poza tym w razie spotkania z policja, mandat gwarantowany.....:confused:

reklama
a pamietacie jak mysmy byly male, nie bylo fotelikow samochodowych, ani pasow przy tylnych siedzeniach w samochodzie, nawet z przodu sie czesto nie zapinalo, dzieciaki jezdzily na rowerach bez kaskow i w ogole, i nikt nie mowil ze to niebezpieczne i nic nam sie nie stalo i zyjemy :laugh2: :-) ;-)

fajny fajny joasia, te metalowe wykonczenia mi sie podobaja, mam na mysli takie kolka, sprzaczki jesli dobrze dojrzalam:tak:
no i kola dmuchane to podstawa,
a w moim wozku nie ma resorow i sie troche obawiam o wertepy:dry:

a wracajac do spraw bezpieczenstwa na drogach, widzialam zycie miejsckie w kambodzy, co tam sie wyrabialo, miliony motocykli i nikt prawie nie uzywa kaskow i jezdza po 4 osoby na raz, np matka z tylu, potem starsze dziecko potem ojciec i z przodu maly babel ok 3 lat i z butli mleko ciagnie...:szok: :eek: :laugh2:

To podziwiam tego tatusia ze utrzymal rownowage na tym motocyklu.Ja w polsce widzialam jak w maluchu jechalo 6 osob rodzice i trojka dzieci najmlodsze na rekach matuli i nie chcialam bym ich zobaczyc po wypadku :sick:

reklama
amy dziś mamy zamiar zamówić taki
BREAKER NOWA RAMA 2007 Transport + Folia Gratis!!! (180147572) - Aukcje internetowe Allegro

lub
2vl8ymx.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry