reklama

zakupki dla naszych maleństw

Kasirko ksiazeczka super dzidzia lubi takie kolory i wzory

Lenorek wozeczek sliczny tez chcialam podobny ale tak jak Kasirka nie mialam bym co z nim zrobic(mam 38 m. mieszkanie)

Dziewczyny a moze zamiast czekac na dzidzie to zrobcie jej prezent od was?Zamiast standardowej karuzeli zrobcie wlasna dzieciaczki uwielbiaja czarno biale wzorki nad glowka bo dokladniej je widza.Wytnijcie cztery kwadraty i pomalujcie dwa na bialo i dwa na czrno zawiescie na snureczkach do karuzeli pomalowana strona do buzinki dzidziusia.Satysfakcja dzidzi gwarantowana (musi miec ok 2 tyg. wtedy zaczyna sie interesowac takimi rzeczami)

reklama
a ja w koncu upolowalam takie urzadzonko do wyciagania glutow z noska bo nie chcialam tej gruchy, no to juz w razie katarku jestem kryta :cool2:
jeszcze ta przekleta moskitera do kupienia...:dry:

To wam jeszcze pokażę cóż mi dzisiaj z quelle przyszło - moja siostra mi zamówiła. Dla dzieciaczka, tylko już takie to jest na 62 cm. Nie mam aparatu, więc wysyłam ze stronki zdjęcia. Fajniutkie kompleciki. Z tych kompletów różowy i niebieski, przyszedł mi różowy. No i ta czapa z tego zielonego kompleciku jest świetna, nie?? Co wy nato??:-)

AREWNKO super te komleciki a czapeczka poprostu exstra :tak:
LENOREK też mi sie podoba bardzo.

Mój wózek jak narazie się sprawdza, fajnie się go prowadzi i ogólnie jest ok :tak: :-)

Ja do noska mam grusze właśnie z canpola ale mój maluszek coś małego katarku dostał i nie zabardzo się sprawdza ta grucha i chyba pójde jutro kupic tą fride.

ANETKA JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z TEGO WÓZKA - FAJNIE SIE PROWADZI I OGÓLNIE JEST SUPER :-) NAPEWNO TEŻ BĘDZIESZ ZADOWOLONA :tak: I NAPEWNO JUŻ NIEBAWEM GO PRZETESTUJESZ ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry