reklama

zakupki dla naszych maleństw

tak was podgladam troszke i jak cos moge doradzic to wyrzuccie gruszki do smieci bo tym mozna krzywde tylko dziecku zrobic. ja przezylam katarek u 2 tyodniowego dziecka i gdyby nie Frida to moje malenstwo wyladaowalo by w szpitalu. jest to jedna z najlepszych rzeczy ktore udalo mi sie kupic dla swojego dziecka, poza mata TINY LOVE :tak:

Pozdrawiam cieplutko wasze sliczne brzuszki.

reklama
Kasirka oczywiście że wkleje - już kiedyś pokazywałam ale tyle tego było że pewnie zapomniałaś ;-) Anetka ma taki sam wózeczek tylko niebieski.
41bj8.jpg
[/URL][/IMG]

A tu wersja spacerowa:
31kn6.jpg
[/URL][/IMG]

Dzisiaj dokupiliśmy pajacyki dla maleństwa takie rozpinane z przodu - bo wcześniej jak kupowałam ciuszki to nie zwracałam uwagi na takie rzeczy i dużo ciuszków mamy takich niewygodnych (zapinanych z tyłu itp.) a teraz widze, że najlepsze są takie rozpinane na całej długości z przodu (szczególnie w nocy).

A i chcemy kupic na allegro taką karuzele:
154962001102wws511zr9.jpg
[/URL][/IMG]

A chcemy kupic na allegro bo kosztują 125zł + koszt przesyłki 15zł a dzisiaj w realu widziałam takie same za 210zł - jest różnica no nie.

Świetne są te karuzele, też mi się podobają. Nie należy jej jednak stosować przed 3 miesiącem życia. Myślę że współpracownicy zrobią mi prezent bo już pytali co bym chciała dla dziecka i wtedy o taką ich poproszę.

Oj fajnie dziewczynki ze ciagle cos kupujecie Malenstwom. Ja na razie przestalam myslec o zakupkach i skupiam sie na przyjsciu dziecka na swiat. Dodam ze bankowo wielu rzeczy mi brakuje ale nie umiem na razie o tym myslec. Bede myslec jak juz Mala bedzie z nami. Wtedy M bedzie biegal po sklepach :laugh2: . Dobrze chociaz ze jezeli czegos nam brakuje to nie jest to nic ogromnie waznego...:tak: .

A tak as propos to napewno bedzie to karuzela (Sami ta ktora wybraliscie jest przeslodka:-D ), gruszka (ale ja rowniez slyszalam ze nie sa polecane zwlaszcza przez pediatrow bo podrazniaja sluzowke czy cos tam w nosku) i taka wkladka pod dzidzie do wanienki bo M jak kupowal wanienke to o tym kompletnie zapomnial. Na razie to tyle, ale ciekawe co mi sie jeszcze przypomni...

sami super rzeczy, ta spacerowka to w moim guscie :-D

a ja tu prosze mam taki kocyk dla malenstwa, tak by sobie moglo na mieciutkim sie wylegiwac pod okiem mamusi a ona nie chce wyjsc :dry::cool2:

Pisałam że musimy kupic tą fride do noska bo nasz mały miał zatkany nosek i gruszka nic a nic nie pomagała no i kupiliśmy wczoraj i musze wam powiedziec, że jest super - fajnie się nosek wyczyściło - szybciutko i bez męczenia :tak: a jaki teraz maluszek zadowlony :-) i fajnie się mu oddycha.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry