reklama

zakupki dla naszych maleństw

co do gazikow lekoto tez slyszalam ze to dobra rzecz choc dla kamyka uzywalam zwyklych gazikow i spirytu ....
a jesli chodzi o nakrycie to mysle ze tak jak z kamilem bedzie spal pod kolderka jest bardzo cieniutka..a nakrywam tak tylko troszke ...

reklama
wyszlam na zakupki dla malenstwa a wrocilam w nowuch dzinsach ciazowych i bluzeczce, tak nie lubie chodzic ciagle w tym samym, ale juz przestrzeglam pania w sklepie ze widzimy sie ostatni raz w tym rozmiarze :-D
no i znalazlam pieluchy tetrowe, 6szt za 70 zl to troche chyba duzo ale ciesze sie ze znalazlam i mam z glowy, i kilka takich body z krotkimi rekawkami na te upaly, boszzz jakie to slicznie miniaturkowe wszystko :-p az mi sie nie chce wierzyc ze kluseczka ma sie w to zmiesciec...:cool2:

pochwale sie kupilam wozeczek jutro ma dojsc do nas:D:D:D:
i dostalm wreszcie ten laktator tufi :-D
ott co glupota tpo glupota nie ma slow na nia....przywiozl mi kurier pzresylke dostalam ten laktator do sciagania mleczka dla niuni zebym mogla choc buteleczka karmic ale swoim...no i ja genialna ze swoimi pomyslami musialam wyprobowac ale niepomyslalam ze teraz bedzie mi ciagle kapac ...ech normalnie brak slow na mnie

oj dziewczyny rozbawilyscie mnie tymi testami laktatorowymi:-D
m_ktosia- ktos sie na pewno ucieszy jak mu podarujesz swoje ciuszki ciazawe, ze tez cie wzielo na 5 min przed porodem na kupowania gatkow ciazowych:-D
ja chce dzisiaj jechac do ikei , bo pare rzeczy chce jeszcze
kupic: mam nadzieje ze przyjade obladowana torbami i kupie wszystko za jednym zamachem

WIKI - no to wklejaj zdjecie wozeczka jak tylko Ci go dostarcza :-)
MAJKAM - udanych zakupkow.

Co do gazikow to ja tez mam (w aptece kazdej mozna kupic), ale tak jak kiedys juz pisalam podobno dokladniej przemywa sie normalnym spitytusem i patyczkami kosmetycznymi (spirytus ze sklepu spozywczego rozcienczony woda w proporcjach 2:1).

A jesli chodzi o przykrywanie maluszka....to hmmmm zobaczymy, zalezy jak bedzie cieplo.....Mam 2 rozki, 2 kocyki: duzy i maly, poza tym posciel do lozeczka tez......wiec pewnie cos sie wybierze....;-)

No ja po weekendowych zakupach to mam juz prawie wszystko, zakupiłam przez weekend:termometr do kapieli, wanienke, materacyk do kąpieli, myjkę, gruszkę, małą buteleczkę na herbatkę, majtki poporodowe (szt 4 chyba starczy?), kocyk grubiutki, kilka ciuszków.(jutro może wkleję zdjęcia)
Reszta do kupienia w aptece lub po urodzeniu małego.
Wózek wybrany ale będzie kupiony przez moich rodziców po porodzie.
I to chyba na tyle, gdybym o czyms zapomniała to przypomnijcie:-)

Koral moje cycuchy tez jakeiś drażliwe zaczynają się znowu robić - ale u mnie narazie nic nie leci - boję się, że nie będe miała pokarmu. A laktator chciałam kupić dopiero po porodzie ale "teściowa" wczoraj do mnie dzwoniła i powiedziała, że mi kupi chyba dzisiaj elektryczny :-)
A tutaj pare nowości synka:
pajacykki2.jpg
[/URL][/IMG]

kombinezonxp7.jpg
[/URL][/IMG]

reklama
czesc a ja sie dzis dowiedzilam ze moj wozio w sklepie bedzie dopiero kolo swiat, chyba ze chce to mi producent wysle poczta lub przez kuriera. No i sie teraz zastanawiam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry