reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
u mnie na szkoleniu o kapaniu mieli kwadratowy recznik i jeden rog sie zaginalo coby bylo akurat na wysokosci glowki do wytarcia i tak chyba wystarczy, bo taki normalny recznik potem nam zostanie a ten z kapturkiem to juz tylko na pamiatke:-p

taż nie kupuję tego z kapturkiem...
któraś mama tutaj na forum mówiła,ze ten kapturek zwyczajnie przeszkadza...

a powiedzcie mi jeszcze ile kupujecie paczek i czy kupujecie pampersy 1 (te co wchłaniają też kupki)???
ja mam 1 i nie wiem czy dokupić
ponoć dzidzia zużywa średnio 10-12 pampesów dziennie - to taka paczuszka na 3-4 dni - góra

Hana ja własnie nie wiem jak z pampresami,mam jedną paczuszke takich maleńkich od 2-3 kg "pampers" no i nie wiem czy dokupować czy nie bo jak maluch się urodzi większy- a ginek mówił że jemu to na ok 3200g już wyglądał tydzień temu także żeby nie było niespodzianki że zamałe będą :laugh2: no ale w sumie zawsze można szybciutko dokupić ;-) także ja narazie zostaje przy tej jednej paczuszce ;-)

Mona sliczniutkie rzeczy masz dla Malenstwa:tak: !
Jesli chodzi o recznik z kapturkiem to mam jeden od tesciowej wyobrazcie sobie, kupila jeszcze duzo innych rzeczy. Mile bylam zaskoczona bo teraz kiedy nie bardzo moge wychodzic a nie mialam wszystkiego jeszcze martwilam sie kiedy to wszystko dokupie a tu tesciowka taka niespodzianke zrobila. Rozek i kocyk tez mam z glowy dzieki niej.
Trzeba tylko jeszcze kupic posciel ale to juz chyba z Allegro zamowie takie sa fajowe te komplety:-D . Ktoras z Was moze zamawiala?

reklama
Jesli o pieluszki to ja kupuje Haggissy od 3 do 6 bo moje malenstwo chyba bedzie spore. A hagissy dlatego ze sa slyszlam od kolezanki ze sa szersze miedzy nozkami i to chyba lepiej. I dodatkowo do takiego zwykle uzywania kupje pieluchy z rossmanna te bordowe tez od 3 do 6 kg bo kolezanka tez mi tak doradzila ze dzidzia na poczatku duzo sie zalatwia i mnostwo tego idzie a cztatlam watek polecam odradzam i tam sa bardzo pozytywne opinie jesli chdodzi o te pieluchy i dada z biedronki. :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry