reklama

zakupki dla naszych maleństw

no nareszcie doszlo nosidelko,torba podreczna i maxi cosi
fajne fajne !!! Wczoraj zabralismy sie za skladanie wozka ,nie kupowalismy nowego bo dostalam malo uzywany po synu od mojego brata - no ale wozek siedzial w piwnicy zapakowany w folie wiec wypadalo go rozebrac na czesci pierwsze wyszorawac i poprac ....z tym nie bylo problemu ale teraz poskladac go :eek: nie jest lekko ,
dzis jak wrocimy od lekarza ciag dalszy lamiglowki- co do czego przypiac ,dopiac itp
na dodatek tesciowa wsadzila do pralki bude z wozka , i nie zauwazyla ze w srodku idzie taka plastykowa rorka , no i oczywiscie sie zlamala:wściekła/y: teraz musimy cos wykombinowac w zastepstwie ehhhh

reklama
Majkam i jak tam dalas rade ?
Mona ja mam rowniez te posciel.
a mi przyszedl dzisiaj laktator - i znowu sie usmialam bo to kolejna rzecz polska - zamawiam w Niemczech a przychodza polskie rzeczy:-)- wozek, karuzela, wanienka itd:-D

ja mam taką pościel jak anetka tylko że zieloną i taką jak hana chyba w żyrafki ale kupowałam w sklepie i prałam normalnie w praleczce także nie ma problemu a potem było praswanko i wszytsko jest eleganckoo :-)

aaa ja mam baldachim :-) bardzo mi się podobają łóżeczka z baldachimem no ale narazie łóżeczko rozłożone i sam stelarz na baldachim hehe kawał druta hehe

Monika,
ja uprałam swoją pościel w pralce, łącznie z ochraniaczem i przybornikiem. Wszystko potem wyprasowałam i tylko czekam kiedy położę to do łóżeczka:tak: .
A poniżej moje ostatnie zakupki - butelka AVENT, szczoteczka z grzebykiem, gaziki wyjałowione i sól fizjologiczna.
Uff... to chyba narazie wszystko:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry