reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
oj dziewczynki nie ma lekko , wozek co prawda stoi ale jadna czesc nigdzie nie umiemy dopasowac, poza tym musimy dokupic pare srubek bo sie gdzies zawieruszyly :eek: , no a z racji ze jestesmy teraz bez zabojada to jestesmy z leksza uziemieni (stoi w warsztacie)
ale najwazniejsze, ze doszlo siedzonko i nosidelko , fajne to wszystko - i proste w obsludze;-)
a przy wozku to okreslenie anetki -puzzle jak najbardziej jest na miejscu:)

Ja też czekam na łóżeczko i już sie normalnie niemogę doczekać :tak:
Byłam teraz z mamusią na zakupkach i kupiłam pare ozdóbek wielkanocnych. Jestem ciekawa czy ten mój bąbelek będzie już z nami na święta - mam tylko nadzieje, że świąt nie będe musiała spędzić w szpitalu :baffled: ale dla dzidzi wszystko ;-)
Anusia_ch ja też kupiłam butelki Aventu - jedną większą i jedną mniejszą.

ja tez bym chciala byc na swieta w domciu, we trojke. Mama ma mi dokupic kilka bodow i czapeczke. Czekamy jesczze na 2 kocyki i 5 pieluch flanelowych. I mama kupila mi jeszcze duzy recznik bialy to chyba mi wystrczy bo mam 2 duze i jeden maly.:-)

Cześć kochane !!!

Sami ja też właśnie dzis kupiłam kilka ozdóbek wielkanocnych, bo nie mogłam się oprzeć i też bym chciała abyśmy byli już w domku we trójeczkę..:tak:

Aniu a jaką kupiłaś szczoteczkę, z naturalnego włosia czy sztuczną, miękką czy twardą, bo ja stałam i z pół godziny się zastanawiałam i wzięłam naturalną twardą, bo podobno coś z glówki powinna wyczesywać a te miękkie to chyba za bardzo mieciuśkie...
A wy jak myślicie dziewczynki???

A my właśnie dostaliśmy łożeczko od kuzynki męża. Jest w ogóle nie zniszczone i bardzo fajne - cieszę się ogromnie bo to zawsze jeden wydatek mniej - teraz tylko materac, pościel i sanie dla niemowlaka gotowe. :tak:

gratuluje mamusie nowych zdobyczy,
a ja dzis nabylam w koncu staniki do karmienia, bialy i czarny, ciesze sie ze mam jeden problem z glowy:cool2:

reklama
Madziallenka,
ja kupiłam szczotkę z miękkim włosiem firmy Canpol babies. Jak moja starsza córcia sie urodziła to miałam dla niej tez taką z miękkim włosiem. Dzieci przeważnie mają ciemieniuchę i można taką szczoteczką wyczesywać łuski z główki. Podobno te z twardym włosiem są polecane dla starszych dzieci (przynajmniej tak jest napisane na opakowaniu mojej szczotki i tak wynika z mojego doświadczenia) ale najlepiej sama się przekonasz. Zawsze mozna przeciez kupić nową szczotkę:tak: .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry