Madziallenka
Optymistyczna
U nas w szkole rodzenie położna noworodkowa mówiła, że odradza Pampersy 1 wszystkim mamom, bo już się jej sprawdziło że powodują uczulenie czy odparzenia u większości maluchów, bo mają jakiś tam inny skład materiału.
Natomiast mówi żeby kupować odrazu Pampersy 2 lub 3. Sama nie wiem jakie kupić, pewnie spróbujemy te dwójeczki... Bo swoją drogą dostałam Pampersa 1 jako próbkę i jest on taaaki malusi, że może faktycznie na krótko wystarczyć. Z drugiej strony nie dobrze żeby się coś bokami wylwało jak się za duże okażą
Morał chyba taki że trzeba kupić chyba i jedne i drugie, jak się coś na pupie pojawi to się jedynki odstawi....

Natomiast mówi żeby kupować odrazu Pampersy 2 lub 3. Sama nie wiem jakie kupić, pewnie spróbujemy te dwójeczki... Bo swoją drogą dostałam Pampersa 1 jako próbkę i jest on taaaki malusi, że może faktycznie na krótko wystarczyć. Z drugiej strony nie dobrze żeby się coś bokami wylwało jak się za duże okażą
Morał chyba taki że trzeba kupić chyba i jedne i drugie, jak się coś na pupie pojawi to się jedynki odstawi....

! Siedzi w necie po pracy i przeglada albo wyrusza na miesto i biega po sklepach. Bedzie chyba musial kupic sam a ja obawiam sie ze mi sie nie bedzie podobal chociaz on wie co mi sie podoba. Ale wiecie jak to jest z facetami...