reklama

Zakupy dla mam ;)

Aga ale fajny sloneczny temat z tymi okularami :nerd::nerd::nerd::-D:-D:-D
a mi chodzilo ile zarabiam no to prawde napisalam 0,00zł bo na wychowawczym nic sie nie zarabia no chyba ze ktos dostaje jakies zapomogi to powiedzmy ze zarabia

a do dochodu to sie nie liczy fakt ale lata pracy jako czas bezskladkowy to tak no i w sumie dostaje extra od panstwa opieke zdrowotna :tak: i mam pelna ulge zawrotne ok 47zl na miesiac.:laugh2::laugh2::laugh2:ale to tylko przy pitach potrzebne.

reklama
Dobre okulary przeciwsłoneczne to dla mnie podstawa, bo dużo czasu spędzam na powietrzu:tak: Muszą być przede wszystkim uniwersalne - do samochodu i na rower:-)
Dwa lata temu kupiliśmy z Tomkiem porządne okulary - wydaliśmy coś koło 500 zł (w sumie) i jesteśmy zadowoleni:tak: Aż się zdziwiłam, że jeszcze ich nie rozwaliłam, bo często zapominam schować je do etui:baffled:

Aga okulary super, ale ja dla siebie nie umiem kupować w internecie, muszę iść zobaczyć, podotykać i przymierzyć.
Oliweczka sukienka super, ja też mam wesele ale we wrzesniu i już zaczęłam szukać najprawdopodobniej uszyję narazie szukam stron i mam np. taka
Bridesmaid Dresses, Prom Dresses & Evening Gowns: Bari Jay
z różnymi sukienkami
Lenulka na wesele mojej siostry które jest 30 sierpnia tez pomysle o czyms bardziej eleganckim, a na razie taka sukieneczka na slub kolezanki może byc :tak:
tak w ogole fajne sukienki na tej stronie

a co tu sie dzieje w ogóle ?? jakies pytania o zarobkach :eek::szok:;-) i pilotów mamy na babyboom :szok:

jesli chodzi o kase to ja tez wole teraz kupic cos Zosiuli niz sobie :sorry:

reklama
Lenulka na wesele mojej siostry które jest 30 sierpnia tez pomysle o czyms bardziej eleganckim, a na razie taka sukieneczka na slub kolezanki może byc :tak:
tak w ogole fajne sukienki na tej stronie

a co tu sie dzieje w ogóle ?? jakies pytania o zarobkach :eek::szok:;-) i pilotów mamy na babyboom :szok:

jesli chodzi o kase to ja tez wole teraz kupic cos Zosiuli niz sobie :sorry:

Oliweczko, uważam że sukieneczka jest bardzo odpowiednia na weselicho, nawet na wesele siostry :tak: jeżeli wybiorę coś w tej strony to napewno takią sukienkę za kolano nie te do samej ziemi, bo lepiej się w takich czuję.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry