reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupy dla mam ;)

reklama
Hihi Oliweieczka juz wszystko wiesz:laugh2:
Szlafrok super spodenki :no:

Ja ostatnio zaszalalam i kupilam troszke ciuchow w lumpie.....
powklejam fotki jak bedzie wolna chwilka....

Karola - sukienka super :tak:

Oliweczka widzę że przodujesz w tym wątku :-);-) bardzo mi się podobają buciki :tak::tak:, a jeśli chodzi o spodnie które ogólnie się nie podobają to może w realu wyglądają lepiej bo ze zdjęcia to dosyć kiepskie :baffled:

no właśnie z tymi kolorami do włosów tojuz tak jest, wychodzi co chce a nie comy chcemy:-D
Ja sobie ostatnio kupiłam biustonosze, i szukam rybaczków sportowych do pracy, ale nic nie moge znalezc- albo ceny z kosmosu ponad 120zł a w dodatku nie to co bym chciała:-(
a moj udany zakup to spódnica dżinsowa (z miękkiego dzinsu) krój sportowy, firma ESPRIT za jedyne 5 zł - aha dodam ze nowka!!!!! zrobie zdjecia to Wam wkleje to ocenicie;-)

reklama
hihi Lenulka :-)mam czas robic fotki i wklejać zdjecia ;-)

a kolor z loreala super....jakby taki wyszedł jak na zdjeciu to sama bym sie zafarbowała, ale wiem ze wychodzi ciemniejszy :tak:

i chyba kupie ten szlafrok :tak:

Do góry