MaMicurina
Fanka BB :)
fajnie miec pomoc od rodzicow 
moi zawsze byli pomocni na tyle na ile mogli
zresztą moj teśc też.

moi zawsze byli pomocni na tyle na ile mogli
zresztą moj teśc też.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Mam inne pytanie jak często kąpie się niemowlaka?
Ja kapalam Miske co roku, ale ona byla urodzona w srodku lata i bylo bardzo goraco. Od 2 tyg zycia miala straszne kolki, po ktorych byla wypocona, ze nie mozna bylo jej takiej polozyc spac
Teraz w marcu nie wiem, czy trzeba bedzie kapac codziennie... Zobaczymy jak bedzie z Malutka![]()
). Tak jak ktos pisał w Niemczech zalecają kąpac 2 razy w tygodniu - chodzi o to, żeby nie zmywac warstwy ochronnej skóry czy jakoś tak... Teraz tez pewnie będziemy kąpać prawie codziennie - a jak nie damy rady kapieli zorganizowac to fałdki można wacikami umyć (kilka razy podczas choroby małej Dobrusi tak własnie robilismy)chyba codziennie ;-)
my tez prawie codziennie (wiadomo, ze czasem jak jakis wyjazd czy coś i dziecko padnięte nie będzie my kapieli urządzać). Tak jak ktos pisał w Niemczech zalecają kąpac 2 razy w tygodniu - chodzi o to, żeby nie zmywac warstwy ochronnej skóry czy jakoś tak... Teraz tez pewnie będziemy kąpać prawie codziennie - a jak nie damy rady kapieli zorganizowac to fałdki można wacikami umyć (kilka razy podczas choroby małej Dobrusi tak własnie robilismy)

ooo co roku...to by bylo....
o jak taka pomyłka przy pisaniu może komuś poprawić humor