reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Tunia ale zaszalałas :-)

co do rożków, otulaczy... ja stwierdziłam, że nic takiego kupowac nie będę - pamiętam jak mała do rozka wsadziłam, to nie dośc, że jej się nie podobało, to mi było źle ja trzymać, bo bałam się, że mi wypadnie (nie czułam jej ciałka, a rożek był zwykły, bez usztywnienia itd). Teraz stawiam na kocyki i najwyżej pieluszki flanelkowe - o ile maluch będzie chciał się opatulać ;-)

a mi dzis teściowa dała znac, że znajoma własicielka lumpka zostawiła dla mnie całą pake niemowlęcych ubranek i zanim na sklep da, to mam sobie wybrac co mi się podoba (a cena - całe 10 zł za kilogram ;-))

Otulacz mi sie bardzo przydal przy Bartku bo byl nerwosem, ale otulavz mozna kupic i za 20zl lub zrobic z koca ale mi sie podobaja tej firmy najbardziej- a tej firmy to nawet rozek kosztuje ponad 100zl.

Karuzela ladna tez sie nad nia zastanawialam.

Co do lozka turystycznego to ja mam dla Bartka na podroze male turystyczne i zadowolona jestem. Ale dokupilam materacyk.

Jejku ja dzis bylam w mothercare i sie zakochalam w poscieli - tak pieknej nigdzie nie widzialam i dla chlopca i dla dziewczynki jest przepiekna -zestaw:gruba koldra, cienka kolderka z polarkiem w srodku, kocyk, ochraniacz, dwa przescieradla i poduszka jest za 399zl! Drogo ale piekne! Czekam do stycznia czy moze stanieja.

Kurcze a ja musze wreszcie isc do ciucholandii ale nigdzie kolo mnie nie ma :(

reklama
Do góry