• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

kochane jeśli wam się rożki sprawdzą, to przecież zawsze można dokupic :) u mnie się sprawdziły, więc mam ich chyba ze 3 teraz.. ale u maty o ile dobrze pamiętam absolutnie nie, bo mała nie lubiła być motana:)

Ale swoją drogą, ta żyrafka cudna:)

mata - pisałaś że gorzej z kaską i chusty jeszcze nie kupiłaś.. A nie myślałaś o jakiejś używce? Na chusty.info co chwile nati się ogłaszają.. i to w na prawdę rozsądnych cenach.. Ja sobie jeszcze zafundowałam savannę, bo bebelulu podobno okropnie twarda w porównaniu z nati - będę mieć porównanie i najwyżej którąś sprzedam ;))

haha :D ostatni zakup maluszkowy dokonany!
ta daaa!
http://allegro.pl/fisher-price-3-w1-super-okazja-0-18-kg-i2090558510.html

reklama
ivi dla mnie smoczysko też boskie po prostuuuuu!

atomówka jak będzie za duże to podwiniesz i bedziesz miała na dłużej - gorzej w drugą stronę, bo jak maluszek będzie większy, to mozliwe że niektóre rzeczy założysz tylko raz albo nawet wcale (czym mnie matka straszyła, jak śpiochy w 56 kupowałam - w sumie 56 mam może z 10 sztuk ogólnie ze wszystkiego - w większości co dostałam, albo było juz od wieków).
No i tez rozmiarowo różnie, bo przykładam 56 do 62 albo 62 do 68 a wychodzi to samo :baffled: Będę się martwić, jak dzidzia będzie na świecie - wszytsko się wyjaśni. Dokupić zawsze jeszcze coś można. Założę się, że nawet w szpitalu jest jakiś sklepik dla malucha (u nas przynajmniej jest takowy).

Kasiurek rożki prześliczne

kasiurek rozki super-fakt coraz mniej kupujemy:) ja bym tak chciala ale zakaz to zakaz-czekam trylko na pieluszki

U mnie zakaz nie podziałał :no: Pochwalę się jutro :-D

Atomówka też się tak zastanawiam, mam jeden rożek, jeden śpiworek i 3 kocyki (dwa cieniutkie)

Mam dokładnie tak samo + jeden spiworek więcej (bo się tanio w lumpku trafił i żal było nie wziąć). Dokupić zawsze coś można w miarę potrzeb.

mini - wzięło mnie.. gorzej że maż krzywo patrzy! ale pocieszam go że jeśli się nie sprawdzi, to sprzedam za tyle samo za ile kupiłam a może i lepiej ;) Więc wolałam kupić drugą chustę niż cudne bodziaki i pajacyki na 62 dla młodej które miałam na oku:-D:-D Oby tylko młoda była chętna do nauki kangurkowania, to bedę miała pociechę z tulenia i .. dwie ręce wolne dla Tymka :)
leżaczek kupiony żeby starszy brat nie był zazdrosny o swój ;)

dzieciaczki lubią być chustowane :-) mają cieplutko , słyszą serduszko mamy i są bujane ... Prawie jak w brzuszku tylko główką do góry :tak:

Ja mam ochotę na elastyczną ale może od siostry pożyczę no chyba że nadal będzie używać to zaszaleje :-D

Ivi leżaczek za bdb cenę :-), a u mojej przyjaciółki to rozwiązanie się ekstra sprawdziło (pomiędzy jej dziećmi jest półtora roku), syncio straszy w spacerówce, a malutka w chuście. Później jak mała miała ponad pół roku trafiła do nosidła manduca.

tkaną mam - ale na początek podobno dobrze się elastyk sprawdza - moja siostra jest zadowolona :tak:. Jak mi pożyczy to chętnie skorzystam , zwłaszcza że jej Jasiu już swoje waży :-)

Ivi piękny ten leżaczek w pieknej cenie :)

Co do chusty to ja kupiłam z Bartkiem tkaną nati i sztywna była - lepsza na początek elastyczna jest. Ale niestety nie mogłam go nosić w chuście bo mój kręgosłup nie wyrobił nawet jednego spaceru 10 minutowego:( załamana jestem, bo był bardzo chciala małą w chuście nosić bo wtedy bym miała wolne ręce i głowę dla Bartka. Niby chusta dobra nawet dla chorych kręgosłupów, ale nawet poszłam do klubu kangura zapytać się czy dobrze się motam i wszystko było ok, a kręgosłup odmawiał współpracy po 2 - 3 minutach :(
potem kupiłam nosidło manduca i było odrobinę lepiej ale nie wiele - ale nosidło najbardziej polecam - jest super.
niestety sprzedałam i chustę i nosidło i znowu mnie tu kusicie na chustę - może wypróbuję teraz jedną elastyczną - a nóż się uda. ale to i tak dopiero jak mała skończy miesiąc lub dwa, bo wcześniej w tej pozycji leżącej mi się nigdy nie udało zamotać małego.

reklama
ivi super pochwal sie ta chusta, lezaczek bardzo mi sie podoba tez mysle o taki do 18kg, sama mam jedna chuste ale jak ja kupilam to juz mysalam o nastepnej jednak to dosyc spory wydatek i poczekam az bedzie maluszek, chociaz moj m jest napalony ze hoho.
Jutro pochwale sie pieluchami sa mega mega fajne i ochraniacz do lozeczka:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry