ivi- ale to, ze kolezance zostawili kawalek łozyska to jest zaniedbanie jeszcze z sali porodowej, ze jej dobrze nie wyczyscili po porodzie, wiec akurat miala szczescie, ze jej to przy ogladaniu krocza na sali (co dziwne zreszta) odkryli.
ja nie mowie, ze nie maja kontrolowac, tylko mozna to robic w zabiegowym przeciez, skoro obchod z zagladaniem jest raz dziennie to rownie dobrze mozna raz dziennie te, ktore sa chodzace badac w zabiegowym, a nie na sali, albo jeszcze inaczej...na kazdej sali powinien znajdowac sie parawan, przesunac parawan i niech sobie zagladaja wtedy,a nie na sali iles tam osobowej i najczesciej przy otwartych drzwiach, dla mnie to jest nie ludzkie traktowanie pacjentek, zero szacunku dla naszej intymnosci....ale to temat rzeka jak dla mnie, a to nie to miejsce.
tunia- Pinula wstawila przepiekna sukienke!!! bardzo ładna i tania, mnie tez sie wydaje, ze ta lub podobna, ale w tym stylu, bylaby lepsza.
chociaz moze tamta z jakimis dodatkami, bukiecikiem stworzy fajna calosc. szukaj cos jeszcze i podrzuc, poogladamy , no chyba,ze jestes juz zdecydowana i zmawiasz.