Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jeśli chodzi o zakupy, to tylko czytam co piszecie. Mi narazie mamusia kupiła 2 koszule do szpitala i 2 pary bodów ( ale rozmiar 62 i 68) i to wszystko co posiadamy narazie.

Po czym stwierdził- " nie jest tak źle wcale,spodziewałem się,że będzie gorzej"...

. Nie mam żadnych rzeczy typu wózek, łóżeczko czy wanienka.Podziwiam Was dziewczyny:-). Ja dostałam trochę różnych ubranek, mniejszych i większych. Wiem mniej więcej co trzeba, ale nie mam pojęcia w jakich ilościach. Nie wiem ile i jakie ciuszki mam zabrać do szpitala. Nie mam żadnych rzeczy typu wózek, łóżeczko czy wanienka.
Niektórzy mówią że to dobrze,że jeszcze jest czas (żeby nie zapeszyć). Tylko taka wyprawka to też spory koszt i chyba lepiej by było rozłożyć ją na raty, nie? Już sama nie wiem.:-(