• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
No ja pod waszą "presją" też zaczęłam kupować. Ale na razie 2 pajacyki i skarpetek 3 pary -te malutkie stópki mnie ujmują najbardziej:)

Ale mąż mnie ostrzega że jego mama już ma tony ubranek dla małego więc lepiej żebym się powstrzymała póki nie zobaczę co tam nazbierała:)

jeśli chodzi o zakupy, to tylko czytam co piszecie. Mi narazie mamusia kupiła 2 koszule do szpitala i 2 pary bodów ( ale rozmiar 62 i 68) i to wszystko co posiadamy narazie.

Omg he he a ja dla siebie to jeszcze nic nie mam z takich rzeczy :-)

Ja wczoraj odetchnęłam z ulgą jak lekarka powiedziała że na 100% dziewczynka bo już mam tyle wszystkiego różowego :zawstydzona/y: :-D

Efinka ja też mam liste a raczej z 10list bo tak sobie podzieliłam, i tak jak już gdzieś pisałam mój T dostaje do głowy już jak mnie widzi znów z moim notesem i długopisem he he he :szok: :-D

Ostatnia edycja:
Mój mężuś do wczoraj nie chciał nawet zaglądać w moje notatki odnośnie zakupów dla maluszka,ale jak tylko wróciliśmy z połówkowego był tak podekscytowany na wieść,że będzie miał Synka i,że wszystko z maluszkiem wporządku,sam wziął zeszyt i zaczął czytać...:-DPo czym stwierdził- " nie jest tak źle wcale,spodziewałem się,że będzie gorzej"...:-D:-D:-D

Mi został do kupienia wózek, ale to w poniedziałek, łóżeczko, przewijak, pościel, wanienka i kilka akcesoriów, a tak prawie już wszystko mam he he z tych drobniejszych rzeczy to na pewno 'chyba' wszystko :-)
No i pampersy, ale to już mam wybrane jak coś, te pampers premium care 2-5kg, tylko myślałam że to za wcześnie kupować, ale nie które dziewczyny pisały że też już kupiły-to jakbym gdzieś może w promocji znalazła :)

Ostatnia edycja:
Ja tez narazie zatrzymalam sie na zrobieniu mega listy :) ubranka niby spisalam co chce jeszcze kupic, ale pewnie i tak jak sie wybiore do sklepu to bedzie szal.. i zapomne o liscie :), za to inne rzeczy mam mniej wiecej zaplanowane co chce.. tylko trzeba isc i kupic.. (albo zamowic z neta).

Ja wlasnie czekam na wozek, ktory ma dzis dotrzec :) mam juz wanienke, posciel, lozeczko, i dostane duzo ubranek od znajomej :)) wtedy przejrze i zobacze co dokupic :)) jedyny narazie moj zakup to wozek, cala reszte mam od znajomych....

Podziwiam Was dziewczyny:-). Ja dostałam trochę różnych ubranek, mniejszych i większych. Wiem mniej więcej co trzeba, ale nie mam pojęcia w jakich ilościach. Nie wiem ile i jakie ciuszki mam zabrać do szpitala:zawstydzona/y:. Nie mam żadnych rzeczy typu wózek, łóżeczko czy wanienka.
Niektórzy mówią że to dobrze,że jeszcze jest czas (żeby nie zapeszyć). Tylko taka wyprawka to też spory koszt i chyba lepiej by było rozłożyć ją na raty, nie? Już sama nie wiem.:-(

Podziwiam Was dziewczyny:-). Ja dostałam trochę różnych ubranek, mniejszych i większych. Wiem mniej więcej co trzeba, ale nie mam pojęcia w jakich ilościach. Nie wiem ile i jakie ciuszki mam zabrać do szpitala:zawstydzona/y:. Nie mam żadnych rzeczy typu wózek, łóżeczko czy wanienka.
Niektórzy mówią że to dobrze,że jeszcze jest czas (żeby nie zapeszyć). Tylko taka wyprawka to też spory koszt i chyba lepiej by było rozłożyć ją na raty, nie? Już sama nie wiem.:-(

Tak najlepiej wszystko stopniowo kompletowac :) kupic wszytko w jednym czasie to duzy wydatek...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry