• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
Dziewczynki chodz ja jestem tez pierworodka to naprawde polecam gazety dla przyszlych mam, tak jest mnustwo takich informacji. Ja gdybym ich nie czytala tez bym nic nie wiedziala a tak gazetka jest zawsze pod reka :)

hmm no to ja aż taka zielona nie jestem hehe moja siostra używała pudru po kąpieli pod paszki troszke no i sudokrem oczywiście pupe smarowała ,a zawsze gdy przebuerała małą i widziała zaczerwienienia na pupie to zmieniała pieluche i smarowała sudokremem w UK też jest ten krem nawet w morisonie widziałam!!;-)Z tego co czytałam to naj lepsze do kąpieli noworodka jest mydełko to szare albo z biedronki to dla dzieci,ale bardziej mi sie wydaje to szare jest lepsze bo bez zapachowe :-)

Gazeta to jedno, a opinie doświadczonych mam to drugie. Gazety poza tym zarabiają na opiniowaniu niektórych towarów, za to im płacą. Coś wiem na ten temat, bo pracuję w wydawnictwie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry